Merhaba,
İlk gün çok iyi geçti ki aslında bugün biraz tenha olur.
Almanya'dan Eisenbahn Modellbahn dergisinden , Fransa dan iki tane, İsrailden de bir tane adını hatırlayamadığım dergilerden gelip fotoğraflar çekip dergilerinde yayınlamak için notlar aldılar.
Ürünler benim tahmin ettiğimden çok daha fazla ilgi gördü.
Bu arkadaş Alman dergisinden.
Bu arkadaş da bizde yeni başladı, CNC, laser hepsini biliyor, Gürkan'ın yerine düşünüyorum.
Almanya, Fransa, İsveç, Hollanda, İsrail, Çek Cumhuriyetinden distribütörlük talepleri oldu bakalım fuar sonunda seçeceğim herhalde hepsini inceledikten sonra. Çünkü bazı ülkelerden 2-3 tane talep oldu. Herkes Türk firması olduğumuzu duyunca çok şaşırıyor.
Bugün ayrıca Roco'dan Ali Ulvi bey'le ayaküstü, Reynauld's dan Roman'la görüşmelerimiz oldu. Roco'yla daha detaylı bir toplantı yapacağız.
Reynaulds Avrupa'da da bazı ülkelerde (özellikle Almanya'da, çünkü aslında Almanya'dan gitmişler Amerikaya) dağıtmak için isiyor ama açıkçası ona çok sıcak bakmıyorum.
İngiltere distribütörümüz Tim Mulhall (Ontracks) sürekli müşterilerini getirip tanıştırıyor. Yani kısaca dolu geçti ilk gün.
Bachmann ve Hornby, özellikle de sizin sertifikaları imzalayan Simon Kohler kendi standımız olduğunu görünce çok şaşırdılar. Bachmann CEO su da yarın gelecek.
Bugün Würzburg'a geçtim orada kalıyorum.
Bugünlük bu kadar.
Selamlar,
Harun