Öncelikle desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim..
Eksik olmayın..
Ömer Bey çok teşekkür ederim
Cem Bey çok sağolun
herhangi bir kaynaktan ölçü alamadım,zaten elimdeki CoCo loko altına mecburiyetten sadık kalmak zorundayım
herhangi bir plan proje yapmadım,ölçüp kesiyorum PVC'den
Erkut abi çok sağol,inşaallah dediğin gibi oluyordur,doğma bakımından yani
Teoman abi çok sağolun,
Boyamada sprey boya kullandım,pvc ler kolay olduda,hatırlarsınız bir diğer topikte markiz sprey boyayı tutmuyor demiştim,ardından Erkut abi'nin dediği yöntemi uygulayıp,sizinde tavsiye ettiğiniz gibi beyaz astarın üzerine kırmızı uyguladım tuttu..bunun içinde ayrıca teşekkür ederim..DH27000'in bugüne dek 5 tane resmini gördüm dahada bulamadım..birini siz,birini Erkut abi yüklemiş burada,bir diğer topikte Kamil Bey'in yüklediği 2 tane var (TCDD dizelleri model karşılıkları),birisi Erkut abi'nin yüklediğinin aynısı,birde benim aşağıya yüklediğim var..Buda trainsofturkey sitesinden,aslen Derya Ferendeci Bey'in tarayıp yüklediği bir resim..gerçekten çok kıymetli bence..Yardımınıza muhtemelen ihtiyacım olacak,çok çok teşekkür ederim abi.
Cem bey,
benimki biraz tecrübesiz cesareti sanırım
ama baştada söyledim aslen iddiam yok,potansiyel bir mahcubiyet yaşamaktan korkarım
Evet maalesef markiz biraz küçük kaldı..BR212'den çıkardım onu,zamanla geliştirirsem yöntemleri belki onuda imal edebiliriz,ama zor tabiki..Vagonları şekillendirmek kolay,lakin bu konuda aynı şeyi söylemek çok zor..Dur bakalım hayırlısı
Herkese tekrardan çok teşekkür ederim