Serkan Kaçar ve Tuncay Gumus arkadaşlarımızın yapmış oldugu benimde sonuna yetişip sadece kalan birleştirme ve asma işleminde biraz dokunduğum tren - vagon teshir satndı çalışması.
Aşağıda resimleri görebilirsiniz. Bildigim kadarı ile suntası, kesimi, civi, dübel, vs ile yaklaşık 150-180 TL ye mâl oldular. Ama Serkan bu konuda boyut-ağırlık- kesim- malzeme vs hakkında daha doğru bilgiler yazacaktır diye düşünüyorum. Ben yakından gördüğüm için söyleyebileceklerim - öncelikle
- boyutlarına göre oldukça hafif
- oldukça temiz pürüzsüz ve güzel görünüyor
- led ışıklandırma eklenecek ( onun fiyatını maliyetini yazamadım cunku henuz almadık )
- basit şekilde ve düzgün bir biçimde duvara monte edilebiliyor, ektra destek vs malzemeye gerek olmadı
- önünde 4 kapılı ve kilitli bir cam bölmesi var ( henüz yerleştirilmedi )
Tuncay abiye eline sağlık Serkan' a hayırlı olsun diyorum. Tren teşhiri bir yana temiz bir bicimde saklamak ve biz tren severlerin sürekli "yahu bir bakayım" dememiz yüzünden kutudan cıkar/koylardan oluşan deformasyonlarada birebir bir çözüm oldu diye düşünüyorum. Tabi Serkanın artık kacacak yeride kalmadı
) "Dur o aşağıda dur onun kutusunu şimdi acamam " gibi hehehe
buradaki replikleri duymanız lazım - burada tuncay abi diyor ki serkan acele etme dur ölçelim
serkan elinde cekiç civi arkadan raflara destek çakması yapıyor
)
serkanı zor durdurduk
) yoksa 1000 tane daha çivi çakacaktı
)
Hem tuncay abiden hem de serkandan daha çok bilgi bekliyoruz ?
nasıl yapılır - kaça mâl edilir - boyutlar şema - yapma teknikleri