Gönderen Konu: Mehano Thalys  (Okunma sayısı 3637 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

keshaply

  • Ziyaretçi
Mehano Thalys
« : Şubat 02, 2007, 01:22:35 »
Merhaba ilk mesajım ..   :)
Bu hafta internet üzerinden bizim oğlana karne hediyesi olarak ( kendim içinse namertim  ;D )    -Mehano Thalys with Scenic Layout-   isimli bir set aldım. Garibime giden ürünün beklediğimden çok basit ve kalitesiz çıkması.. !! Yani tüm diaroma malz.leri bile karton ve kağıttan ! Ayrıca kafaya taktığım konu Loco nun ışıkları yanmıyor. Böyle bir özellik yokmu acaba  yoksa benim ürün problemlimi! Bilgili ve İlgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevineceğim.
fakat şu bir gerçek bu meretin çok daha iyisinden kendim için almam gerekiyor bir an önce , hastalık yaptı bende  ;)

Çevrimdışı agulday

  • Ali U?u® GÜLDAY
  • Kulüp Üyesi
  • Forum Üyesi
  • Yer: ?stanbul
  • Yaş: 39
  • İleti: 172
Ynt: Mehano Thalys
« Yanıtla #1 : Şubat 02, 2007, 01:35:17 »
Merhaba keshaply

öncelikle keşke satın almadan önce forumu inceleseydiniz markalarla ilgili konuları. mehano piyasadaki model trenler arasında basit denilebilecek düzeyde diğer markalara nazaran ve bir çok kişininde başlangıç setidir.   mehanodaki lokomotiflerin ışık sistemi gidiş yönüne göre değişmez tek tarafa doğru yanar fakat ben sizin aldığınız seti kutusundan inceledim ışık sistemi için bir ek özellik bulunmuyor sanıyorum lokomotii açarak içine bakabilirsiniz çok basit bir şekilde açılması gerekir. eğer yoksa kendiniz ışık monte edebilirsiniz hatta nedim bey in yazdığı konu ile dijital sisteme bile çevirebilirsiniz. set basit ama onu güzelleştirmek sizin elinizde bu işe yani başlıyorsunuz galiba mehano bence deneme yanılma yolunu en kolay yapabileceğiniz marka. kolay gelsin saygılar
Uğu®

Nedim

  • Ziyaretçi
Ynt: Mehano Thalys
« Yanıtla #2 : Şubat 02, 2007, 02:02:33 »
sevgili dostum.
mehano arkadasimizin da dedigi gibi ekonomik bir yapiya sahip model trenlerdendir polonya yapimidir. ama tahmin ederim ki bir baslangic set almissiniz . sorun degil elimizden gelen yardimi yapariz amaciniz isiklarinin yanmasi ise sorun degil biz bu sitede paylasim icin varis isterseniz isiklandiririz. ama agulday dostumunda dedigi gibi mehano cok detaylari olan bir marka degil.. isteklerinizi yapabilir isek bu bizim icin bir zevk tir..
sevgi ve saygilarimla
nedim kus

Nedim

  • Ziyaretçi
Ynt: Mehano Thalys
« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2007, 02:21:05 »
sevgili dostumuz
bu hobinin getirdigi sicaklik. bizler birlikte guzel olaylara imza atacagimiza inanmaktayiz. simdi siz elinizdeki mehano isiklandirmakmi istemektesiniz bunu kendiniz de yapabilirsiniz eger el becerisi iyi ise muhakkak bir sekilde birseyler cikar..ayrica dedigim gibi isterseniz gonderin isiklandiralim analog sistemde isterseniz digital gecin digital gore isiklandiralim yada size gereken lojistik destek verelim siz kendiniz yapin eger istanbul dan bir malzeme ihtiyaciniz varsa elimizden geleni yapar gondeririz..
sevgi ve saygilarimla
nedim kus

abdusta

  • Ziyaretçi
Ynt: Mehano Thalys
« Yanıtla #4 : Şubat 02, 2007, 10:10:50 »
sevgili hobidasımız..

baba memleketinde oldugunuzu duyunca hemşerim olarak beni gururlandırdınız..
 

kolay gelsin
saygılar a.usta

ktuzunalp

  • Ziyaretçi
Ynt: Mehano Thalys
« Yanıtla #5 : Şubat 02, 2007, 14:49:24 »
Merhaba, aldığınız Mehano set ile birlikte çıkan karton diorama malzemeleri, o fiyattaki bir set için normal sayılabilir. Yeni başlayanları heveslendirmek amacıyla eklenmişlerdir ve aslına bakarsanız bizim aldığımız eski Lima setlerde bunlar dahi bulunmazdı. Endişe edilecek bir durum söz konusu değil, güle güle kullanmanızı dilerim.

Daha kaliteli markaların setleri 300 lirada başlayıp, birkaç bin liraya kadar gidebiliyor.



Çevrimdışı İlyas Şıklar

  • ?lyas ??klar
  • Kurul Üyesi
  • Forum Üyesi
  • Yer: Eskişehir
  • Yaş: 62
  • İleti: 851
Ynt: Mehano Thalys
« Yanıtla #6 : Şubat 02, 2007, 17:39:00 »
Efendim aramıza hoşgelidiniz. Size özellikle yazmak istedim, zira sizin gelişinizle ben artık kendimi kıdemli olarak (!) kabul etmeye başladım. Bu da model trenciler klübüne artık üye olabileceğim anlamına geliyor. Buradaki arkadaşlarımızın yardım severeliği inanın şaşırtıcı... Tekrar hoş geldiniz...

mali87

  • Ziyaretçi
Ynt: Mehano Thalys
« Yanıtla #7 : Şubat 02, 2007, 21:38:20 »
    Keshaply aramıza hoş geldiniz.Genelde yeni başlayanlar Mehano ile başlıyor bence başlangıç için iyi benimde ilk trenim ortaboy pil ile çalışıyordu markasını hatırlamıyorum uzun zaman oldu,ışıgıda vardı gece oynaması çok hoşuma giderdi.Herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın.

     mali....