Model Trenciler Kulübü > İzmir Grup Çalışmaları

İzmir MTK 2013 yılı ilk toplantısı

<< < (3/5) > >>

Ferda:
Sevgili İzmirli dostlar,

Oldukça paylaşımlı ve keyifli geçtiği belli olan bu güzel toplantınızın her seferinde daha fazla katılım ve paylaşımla artarak devam etmesini temenni ederim. Yeni modeltren hobidaş dostlarımızada en kısa sürede bir İzmir toplantısında tanışmak umuduyla hoşgeldiniz.
Sevgili Teoman bu gezel oranizasyon ve bizlerle paylaşım için teşekkürler.

Sevgiler,selamlar

Ferda

ysunbul.1:
   Güzel bir buluşma olmuş,anladığım kadarı ilk defa buluşuyorsunuz,bu toplantılarınızın devamlı olması dileğimizdir.Bilgi paylaşımının önemi burada daha iyi tasvir edilmiş,ki bu tür paylaşımlar zaten Teoman hocamın uzmanlık alanıdır.
   Bundan sonraki toplantılarınızın daha verimli olması ve her toplantıda katılımcıların artması temennim dir,belli mi olur belki de bu toplantılardan birine beninde katılma olasılığım varsa çok makbule geçecektir.Şubat Ayı başlarında bir kaç günlüğüne İzmir'de olacağım,Görüşebilmek dileğimle herkese iyi günler dilerim.
Yusuf SÜNBÜL

Gürkan:
Güzel bir buluşma olmuş. İsmail abi 24'ün peşini bırakma devam et orataya çok güzel görüntüler  çıkabilir.  :)

sedat nişancı:
  Sevgili Teoman Bey dostumuz sayesinde oldukça zevkli ve yararlı bir buluşma daha gerçekleştirdik.Sayesinde yavaş yavaş bir İzmir grubu oluşturmaya başladık.İnşallah önümüzdeki günlerde birlikte gezilerimiz,toplantılarımız olacak.
  Ayrıca lokolarımın eskitme bakım vb. işlerindeki can'ı gönülden büyük yardım ve emeklerinden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ederim. Selamlar sevgiler.  Sedat NİŞANCI 

kemalomay:
İsmail kardeşim , buraya pek yazan olmadı ama İstanbul da  hepimiz çok heyecanlandık , 24.000 lik dizel herkesin  yıllar yılı hayallerini süsledi ama ulaşamadık.

Teoman hocayla aynı şehirde olman büyük şans , onun gözetiminde yapacağın iş eksiksiz olacaktır.

Sen üst kısmı için çalışmalara devam et , Harun bey şu sıralarda Nürnberg fuar hazırlıkları ile meşgul , döndükten sonra buna şasi ve yürüyen aksam bulabilir. ( en yakın şasiler Bachmann da var )

Zamanla bu kısmı da yapabilirsin. Kimbilir belki de  Türkiyenin ilk model tren fabrikasının kurulma hikayesi bu konuda  olabilir.  :o

Kolay gelsin , başarılar dileklerimle.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git