Gönderen Konu: SAYGI , başka forum üyelerine yazılmıştır.  (Okunma sayısı 1916 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kemalomay

  • Kemal Omay
  • Administrator
  • Forum Üyesi
  • Yer: istanbul
  • Yaş: 25
  • İleti: 2880
SAYGI , başka forum üyelerine yazılmıştır.
« : Mart 24, 2012, 20:04:43 »


Önemli not: Değerli arkadaşlar , bu yazı başka forum üyeleri içindir , trencilik veya modelcilikle ilgili değildir , okuyup okumama kararı sizindir.


Abduraman bey yine sitesinde yazmış , burada ona kötü yazılar yazan bitek ben kalmışım , arkadaşlarım bu yüzden beni uyarmalıymış ,  benden gayri herkes ona özelden ulaşıp ,  sevgi ve SAYGI ile tebrik etmiş , dolayısıyla da , sıcacık  bir ortam oluşmuş (  uf nedense , sıcacık ortamda narin kanatları ile süzülen bir    " sevgi kelebeğini "   anımsadım   ) 

Lütfen kendinizi ve çevrenizdekileri kandırmayın , burada  benden  başka  kimse size   yazı yazmıyor çünkü     sizlere  karşı  ,  kibar bir dil  kullanmayı becerebilen son  kişi  ben kaldım.

Diğer arkadaşlarımız düşüncelerini yazsa , RTÜK ‘ten 1000 yıl kapatma cezası alacak sitemiz.

Bizim  anlayamadığımız nokta şu , sizler bizi ,gariban hiç bişeyden anlamayan , zavallı çöp toplayıcılar olarak görüyorsunuz ama  kendinizi ise  dünya çapında  trenciler , modelciler.

Tamam yahu ,  biz de böyle kabul edelim hatırınız için , ama , niye yılardır ciğerci önüne bırakılmış aç kedi yavruları  gibi miyaaav miyaaav , diye , bizden ilgi , övgü ve SAYGI bekliyorsunuz . ?    ?    ?    ?

Niye   ?   ?    ?

Biraz daha böyle devam ederseniz ,  sanki  ,  aslında  bizi büyük ,  kendinizi  küçük görüyormuşsunuz gibi bir görüntü çıkacak  ortaya , lütfen dikkat edin  , onun için , yeter artık , siz de bizi unutun , gözünüzü yurt dışına , hatta dünya dışına çevirin .

Biz garibanlar ,   sizi , YOK    kabul ediyoruz , kurulduğunuz günden beri tek amacınız buradakilere hakaret , terbiyesizlik ve alay etmek olduğu için bu sonuç ortaya çıktı .

Neden yaptıklarınızın sonuçlarına , sessizce , adam gibi katlanmıyorsunuz  ki ?

Zamanında o haksız  ve  yersiz , çirkin  , binlerce sataşmayı  yapmasaydınız  ,  bugün  böyle  ilgi ve SAYGI  dilenciliği  yapmak  zorunda  kalmayacaktınız.

Bir , küçücük  hayat dersi sizlere , anlar mısınız  bilemem  ? Ama ukalalık ben de kalsın yazayım , 

SAYGI   isteyen  insan ,    saygı     göstermeyi  bilecek , yoksa sonuç bu olur.

Son söz : Önce yurt içinde yıllarca , hem  bizlere , hem Harun’a  her saldırı ve iftirayı  yapan ve son zamanlarda ise   aynı     " dışımızdaki İrlandalılar "     gibi  Harun’un  yaptığı ürünleri   yurt dışındaki  forumlarda  küçümseyip  , hiç utanıp sıkılmadan , aklınca , alay konusu yapmaya çalışan  , bunlar oyuncak gibi , almayın sakın diyen , balast  dökme aletini  satın  alacağınıza ,   kartvizitinizi  kullanın  diye  Avrupalılara akıl  veren  biri için ,  kocaman  bir  SAYGI  da benden olsun ,  napiiim  ,  gönlümden koptu işte  akşam  akşam.





YAŞLANDIĞIMIZ İÇİN OYUN OYNAMAYI BIRAKMAYIZ , OYUN OYNAMAYI BIRAKTIĞIMIZ İÇİN YAŞLANIRIZ.   G.BERNARD SHAW.