Gönderen Konu: Van kedisi  (Okunma sayısı 1869 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kemalomay

  • Kemal Omay
  • Administrator
  • Forum Üyesi
  • Yer: istanbul
  • Yaş: 25
  • İleti: 2880
Van kedisi
« : Kasım 10, 2011, 18:05:53 »
Arkadaşlar bir adet Van kedisine yuva arıyoruz.

Kedimizin CV si :  ;D

İsmi :Maviş
Cinsiyeti :Erkek
Doğum tarihi :Haziran 2011

Baba adı:  Mırmır ,   apartmanımızın bahçe katındaki bir komşumuz tarafından beslenen Van kedisi Mırmır iyi huylu ve yakışıklıdır.

Anne adı: Balgözlü  , apartmanımızın bahçesinde tüm apartman sakinleri tarafından beslenen bir sokak kedisi.İsim annesi melek hayat arkadaşım Esin hanımdır.   :D  Balgözlü de Van kedisine yakın renklerde ve çok akıllı bir kedi.

Tahmin ettiğiniz gibi kedimiz , yakışıklı Mırmır’ın bir bahçe kaçamağı üretimi , zaten annesi , ayıptır söylemesi biraz fingirdek , yılda 3 kez doğum yapıyor , her doğumda en az 4 yavrusu oluyor ve  hepsi başka renk , anlayın yani fingirdekliğin ölçüsünü.  :o
Balgözlü bu yaz tarafımdan kısırlaştırılmış ve hayatı kurtarılmıştır.( veteriner “ bir doğum daha yaparsa bu hayvan gider “ dedi çünkü )

Kedimiz erkek olduğu için annesine çekme ihtimali yok , korkmayın yani.  :P
Bütün Van kedileri gibi suya bayılıyor , yıkanırken çok mutlu , tuvalet terbiyesi var , hem kuru mama hem de ne verirseniz bayıla bayıla yiyor , iyi huyludur , hiçbir şeye itiraz etmez , sevilmeye bayılır , yorgan altında sizinle uyur ve  oynarken de çok kibardır.aşısı vs yok ama Kadıköy yakasından biri alırsa benim veterinerim çok iyi ve hesaplıdır ,tanıştırırım , kısırlaştırma   sokaktan alınan kediler için 70 Tl , aşılar , 15-25 Tl.

Maviş  doğduğunda gözleri babası gibi masmavi olduğu için adı Maviş oldu ama 2 aydır gözleri annesi gibi bal rengine döndü.
Aslında geçen gün Harun “ kulübe bir kedi alsak mı “ diyordu  , olmazsa kulüp kedisi yaparız , zaten çok serseri ruhlu ve oyuncu bir kedi.( trenlere hiç zarar vermiyor , sadece bakıyor , ee , bu da önemli tabi , burası trencilerin forumu )
Bahçede mutlu ama kış geliyor.
İsteyen olursa eve teslimat yaparım.

YAŞLANDIĞIMIZ İÇİN OYUN OYNAMAYI BIRAKMAYIZ , OYUN OYNAMAYI BIRAKTIĞIMIZ İÇİN YAŞLANIRIZ.   G.BERNARD SHAW.