0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
[img]RESIM_ADRESİ[/img]
[img]http://www.modeltrenciler.com/files/upload/a01d0332.jpg[/img]
[img width=600 height=400]http://www.modeltrenciler.com/files/upload/a01d0332.jpg[/img]
[img]http://www.modeltrenciler.com/files/upload/5f2e0dfd.jpg[/img]
[img width=600 height=400]http://www.modeltrenciler.com/files/upload/5f2e0dfd.jpg[/img]
Edit seçeneği aktif değil, bu yüzden resimlerin eski mesajlara eklenmesi mümkün değil, daha önce de bir kaç kez yazmıştım
Alıntı yapılan: Arda Tırmaş - Mayıs 29, 2019, 02:26:53Edit seçeneği aktif değil, bu yüzden resimlerin eski mesajlara eklenmesi mümkün değil, daha önce de bir kaç kez yazmıştımArda bey Nasıl yani ?Herkes kendi postunu editleyebilir.Bir örnek verebilir misiniz?Ayarlardan kontrol edelim.
Oysa Arda Beyin 27 Mayıs 2019 tarihli paylaşımları ek oldukları için sorunsuz görünüyor.Bilmiyorum, çözebileceklere yardımcı olabildim mi?Özcan
Onur Bey merhaba.Paylaştığınız "Sorun üzerinde çözüm üretmeye çalışırken yönetimin bize geçici de olsa verilen yetkilerden rahatsız olduğunu öğrendik maalesef." ifadesi üzerinde çok düşündüm.Bu forumun eski haline getirilemeyeceği söz konusu iken düzelmesi açısından girişimi gerek Kemal Bey'in gerek sizin paylaşımlarınızdan öğrendik. Yani, "taşın altına sizde elinizi koyma" cesaretini gösterdiniz. Dolayısı ile size verilen geçici yetkilerden kim rahatsız oldu bilemedim. Çok da irtibatım yok. Ancak, herhangi bir karşılık beklemeden Abdullah Bey ile birlikte yaptığınız iyi niyetli çalışmalarınızı takdirle karşıladım. Çözülür, çözülmez ama girişiminiz için teşekkür ederim. Bence, ortada size ve Abdullah Bey'e bir haksızlık yapıldığını hissettiğim bu konuda bildiklerinizi samiyetle paylaşırsarsanız, kimse şüphe altında kalmaz, bu demokratik ortamda fikirlerimizi, yapabileceklerimizi, sıkıntı ve çözümleri birbirimizle kırmadan paylaşır, doğan neticeden sonra da "Kalan sağlar bizimdir" diyebiliriz.Keşke, bu forumun iyi günlerinde var olan insanlar, forumun zor günlerinde de bir şeyler yapmak için birlik ve beraberlik içinde olsaydı.Canınızı sıkmayın. Selamlarımla.
[youtube][/youtube]
[youtube]https://youtu.be/t4-ErTtgwGk[/youtube]
[youtube width=600 height=400]https://youtu.be/t4-ErTtgwGk[/youtube]