Hepinize merhaba,
Geç kaldığım için kusura bakmayın, ancak ayağa kalkabildim.
Bu sene Dortmunda Dostumuz Oruçla beraber gittik. Yolculuğu Düsseldorf üzerinden gerçekleştirdik. Bir sene sonra yine gelmek kısmet oldu. Katılımcı sayısı geçen seneye nazaran biraz daha az gibime geldi. Ama ziyaretçi sayısı gene aynıydı. Tabii bu sene Proses olarak bizde Fuardaydık. Harunun standının yeri bence çok iyi seçilmişdi. Satış grafiğini bilemiyorum ama, bayağı bir ilgi odağıydı. Tabii malum firmaların hepsi yeni oyuncaklarını sergilemek için oradaydı. Ama dikkatimi çeken Lenz, ESU ve Zymo gibi elektronik ve dekoder üreticilerine yoğun bir ilgi vardı. Bir de hareketli ve ışıklı figür ve araç üreten firmaların sayısında bayağı bir artış olmasıydı. Ama özet olarak fuar yinede görülmesi gerekirdi.
Bu seneki fotoğrafçınız Oruç. Fotoğrafların hemen tamamı ona ait. Ben yaşlı bir trenci olarak ancak birkaç kare katkıda bulundum. Oruç eline koluna sağlık.
Düsseldorf havalimanı,

Terminal ile tren istasyonu arasında ulaşımı sağlayan SkyTrain. Makinisti yok.

Vee Dortmund,

Bu seferki hostesimiz Yasemin. Kendileri avukattır.

Marklin, ayni Marklin....

Kurgusunu hep yanında bulundurmak isteyenlere, buyrun size bavul kurgu,

Aşağıdaki dizeller benzin motorludur.

Bir İngiliz kulüp kurgusunun kumanda masası. Soldaki operatör, sağdaki Dispaçer.

Bitti....Yarın dönüyoruz...Geriye Dortmundda iki kadeh rakı içmek kaldı....Sağlığınıza.....

Hepiniz esen kalın.
Can-Oruç