Markalar, üreticiler > Roco

Roco Br74

(1/2) > >>

Semaver:
Evet arkadaşlar ebaydan bugün br74 roco buharlı lokomotif siparişi verdim. Ray konusuna girmek istiyorum. Roco için piko veya başka bir firmanın rayları uyumlumudur? Birde tabi kontrol ünitesi işi var. Kontrol ünitesi içinde diğer firmaların kontrol ünitelerini kullanabilir iyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Arda Tırmaş:
DC modellerde uyum sorunu olmaz, piko rayları tavsiye ederiz, hem fiyat performans hem de bulunabilirlik açısından en uygunudur, kontrol ünitesi için de aynı şekilde 55003 model kumanda yeterli olur

Semaver:
Çok teşekkür ederim cevap için. Piko raylarda eski üretim, yeni üretim fark edermi? Bir satıcı da çok uygun piko raylar buldum Ho ölçek. Vintage model herhalde. Tahminim 80lerin yada 90ların rayları. Tavsiye edersmisiniz?

Arda Tırmaş:
Rica ederim, piko nun veya her hangi bir markanın eski raylarını tavsiye edemem, loko nun yürüyüşünde sıkıntı yaratıyor, ışıklı vagonum da düzgün çalışmadı, yeni rayları da uygun fiyata bulmak mümkün

Şu ilanda 55212 model numaralı 6 dönüş rayı 4 euro, almadıysanız piko kumanda da var, düz ray varmı bakmadım

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.de%2Fulk%2Fitm%2F332492904739

Semaver:
Teşekkür ederim. Rayları ve kumandayı Aliexpresten orjinal piko sipariş verdim.
Kusura bakmaz iseniz birkaç sorum olacak.
Şimdi gözümü vagonlara diktim haliyle. Mesela Bachman ın loko ve vagonların bağlanmalarını sağlayan şeyler avrupadakilerden farklı. Bunları değiştirme imkanı oluyormu?

Dizel lokoyu büyük ihtimal amerikan dizel alacağım. Dijitaller I çok çok uygun üstelik bizim Türkiye dizelleri ne daha çok benziyorlar. Burada da karşıma vagonları birleştiren o parça çıkacak.

Birde Dizel lokoyu TCDD yapacağım. E26000 yada E30000 lokoları a benzeyen dizeller var mıdır?
Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git