Gönderen Konu: ılave  (Okunma sayısı 2602 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nsuowner

  • Ziyaretçi
ılave
« : Temmuz 27, 2007, 01:19:33 »
sevgılı dostlar .bana sızı tanıtan nacı gurbuz.dur.nacı ve aydın benım ılk okul 2.sınıftan beri (ki 49 sene gibi kısa bir zaman oluyor) kardesten ılerı arkadaslarımdır .yalnız sızlerı cok onemlı bır kusurları hakkında bılgılendırmem lazım ....naci ve aydın kardeş degiller. ikiz kardeştırler en buyuk zevklerıde
herkezi kandırmaktır sakın tuzaga düşüp nacı dıye aydınla aydın dıye nacıyle konusmayın hadi kolay gelsin:))))))))

Nedim

  • Ziyaretçi
Ynt: ılave
« Yanıtla #1 : Temmuz 27, 2007, 01:25:30 »
sevgili metin bey,
ınanmıyacaksınız ama nacı ve aydın gurbuz beylerın ıkız oldugu tahmınını bugun esım ıle konustuk..
c.tesı aksam 1 yıl yemegınde olacak ısımlerı konusur ıken gurbuz kardeslerın ısımlerı gectı ve ben gayrı ıhtıyarı bu kardesler buyuk ıhtımal ıle ıkızler oyle gıbıme gelıyor. dıaroma ve dıaromalarındakı olusum ve fotograflama aynı cunku dıye .. abdal 'a malum olurmus derler malumunuz.. bakalım c.tesı aksamı tanısacagız..
sızlerde katılıyormusunuz..??
sevgı ve saygılarımla.
nedım kus..
« Son Düzenleme: Temmuz 27, 2007, 01:29:28 Gönderen: Nedim »

Çevrimdışı Naci

  • Naci Gürbüz
  • Kulüp Üyesi
  • Forum Üyesi
  • Yer: ?STANBUL
  • Yaş: 75
  • İleti: 1129
Ynt: ılave
« Yanıtla #2 : Temmuz 27, 2007, 09:01:33 »
Nihayet sende aramıza hoş geldin.Tren merakını ve zevkini bildiğimden bunca zaman boşuna direndin.Neyse önemli olan sonunda güzeli ve doğruyu bulmandır.Bunca rayı vagonu ne yapacaksın?Yersizlik senide benim gibi N Scala çalışmaya zorluyacak ve sonunda bir diaroma yapacaksın.Bizlerde sana her konuda yardımcı olacağız.Ayrıca kulübe bizleri yeteri kadar tanıtığını sanıyorum.Sağol.İçimizde olan tren sevgimiz halı üzerine kurduğumuz o "Sante Fe"yazılı dizelinle başladı ve bu merak 1963 senelerinde Bakıköy tren istasyonunda tren beklerken sinyalizasyon çalışmasının nasıl olduğunu incelememiz ile gelişti.Mini eteğin ülkemizde tanıtımı başladığı senelerde akranlarımız kız arkadaş ararken bizler tren istasyonunda sinyalizasyon sistemi peşindeydik.Ne zaman kırmızı yanacak?Sarı ne zaman yanıyor V.S. gibi.Ama olsun ben bundan hiç rahatsız olmadım bilakis bu günlere kadar geldik.İnşallah bu tren hastalığımız devam eder ve hep birlikte nice senelerde birlikte oluruz.
NACİ GÜRBÜZ