Model Trenciler Forumu > Koray Cenan

bemo loko yapımı

(1/10) > >>

koraycenan:
Evet model trenci dostlar ev içi çalışmalar ve araştırmalar tam gaz devam etmekte.Bir adet lokomotif yapmaya karar verdim. Basit bişey yada ben öyle zannediyorum :) yapmayı düşündüğüm loko resimdeki solidworks kullanarak cncde yapıcam karar verdim :) ilk olarak bu loko hakkında resim ve bilgiye ithiyacım var. gelişmeleri burdan yayınlayacağım.

kemalomay:
Koraycım , nerden aklına geldi bu iş , bu aletten bende de yok vallayi , motor koymadan bile yapabilirsin , başka aletlerin arasına koyarsın ve onu çekerler ,bir pantograf ile tekerlekler bulursan işin kolay , 2 tane yaparsan belki benim kutulardan  pantograf da çıkar tekerlek de hiç belli olmaz. ;D
Umarım başarırsın , şimdiden kolay gelsin....

koraycenan:
 ;D hehe valla yapıcam bu bemonun modelleri inanılmaz alışık olduklarımızdan çok farklı. Tamam 2 tane yaparız çalışmlarım başladı burdan gelişmeleri haberdar edicem.

gökhan kaya:
merhaba koray bey gerçekten küçük ve sevimli vede yapı olarak basit bir model kısa süreri içinde yapabilecek bir model çalışmanızın fotoğraflarınızı aşama aşama paylaşırsanız çok iyi olur pantoğrafları pillerin üzerindeki ince metallerdenkeserek ve ptt tellerinden bu gibi malzemelerden pantoğraf detayınıda zorlanmadan yapabilirsiniz kolay gelsin

Ferda:
Koray çok güzel bir model seçmişsin. Şimdiden kolay gelsin. Bu arada ön tampondaki zebra boyalı kısmı istersen elimdeki sulu çıkarma ile yapabilirsin. Arzu edersen parçayı verirsin ben yapıştırırım. Sarı renkte ton farkı var ama o rengide bulabilirim.

Ferda

 

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git