Markalar, üreticiler > Hornby Group (Hornby, Lima, Rivarossi, Jouef, Arnold, Electrotren)

lima

(1/4) > >>

bülent aydoğan:
e lima hakkında da yazın lütfen ben bilsem yazayım ama en son 88 de oynadım hatırlamıyorum da o zaman dünya gençlik merkezi diye mağazalar vardı orada satılırdı..

Alpus:
Benim yazacağım aslında Lima trenler ile ilgili ama belki de diğer markalar için de geçerli olabilir.
Benim setlerim Marklin. Ancak yıllar önce babamın aldığı bir de Lima tren seti vardı. Model detayları bakımından Marklin'e yakın olduğunu düşündüğüm bu tren çok üzücü bir olay sonucu eridi! Yaz güneşi altında duran bir arabanın arka koltuğun duran trenin geldiği hal:




 :'( :'(

Bir taşınma sırasında dörtbir yana koştururken meydana gelen bu duruma rağmen seti atmaya kıyamıyorum. Yaklaşık 5 yıldır bu halde bekliyor.

de11000:
Sayın Alpus hakikaten çok hazin bir durum,bencede atmayın,zaten tanker ve open side konteyner vagon da bir problem yok galiba..

Bülent Bey,Lima'yı çok severim..Hem Avrupa,hem de Amerika tipi modelleri eşit ağırlıkla kolayca bulunuyor..Lakin son zamanlarda,eğer bir yanlışım yoksa,Hornby aldıktan sonra tamamen Class bilmemkaç tipi İngiliz modellerine yöneldi..Ben çok uzun süren araştırmalarım sonucunda Avusturya'dan aşapıda resmi görülen seti buldum,çok sevinçliyim hala  ;D Çünki Loko 1043 ÖBB diğer bir deyişle bizim E52500 lerden..Vagonlarda 70 lerin banliyö vagonlarını andırıyor..Hayırlısıyla bir ulaşsa bana,daha ayrıntılı fotoğraflar yükleyeceğim..


ktuzunalp:
İyi göremedim ama kaportası eriyen lokomotifin sasesinde fazla birşey yoksa, antikacılardan mekaniği bozuk bir lokomotifin üst kaportası belki takılabilir. Biraz küçük bir olasılık olsa da mümkün.

bülent aydoğan:
yazık valla ama metal tekerlekleri işe yarar ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git