Gönderen Konu: Liliput ile ilgili açıklama  (Okunma sayısı 5313 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Harun

  • Administrator
  • Forum Üyesi
  • Yaş: 65
  • İleti: 2880
  • herşey MTK yüzünden...
Liliput ile ilgili açıklama
« : Şubat 17, 2007, 01:55:27 »
Arkadaşlar selam,

Açıkçası bu günlerde forumu bildiğiniz sebeplerden ötürü ihmal ediyor, fazla takip edemiyorum.

Dün gece Tepe Nautilus'daki kurulumdan sonra sabah 6 gibi eve geldim ve öğlen 12 gibi gene Nautilus'a giderken üye arkadaşlarımızdan birinden gelen telefon üzerine tatsız bir olayı öğrendim.

Osman bey'in rumuzu ve şifresini kullanarak va artık hepimiz tarafından kim olduğu açıkça belli olan arkadaşımız foruma girerek Liliput ile ilgili ortalığı karıştırmak ve kötülemek istemiş.

Olayla, zaten duyduğum andan itibaren ilgisi olmadığından emin olduğum Osman bey ve Ümit beyler bana ayrı ayrı telefon ederek durumu izah ettiler. Bu çok çocukça bulduğum sataşmanın ve kötülemenin acı tarafı bir sahtekarlıkla yapılabilmiş olması. Yani şikayet edilse "polisiye" bir olay.

Eleştiriler herşey ve hepimiz içindir. Bu forumda şimdiye kadar bana, firmama veya ürünlerimize yapılan hiç bir eleştiriyi çok kolaylıkla yapabileceğim halde silmedim.

İlgili mesajları da ben "silme kalsın, herkes görsün" dememe rağmen Osman bey silmiş.

Bunun bu forumda gerçekleşmiş olması beni bu ülkede birlikte yaşayanlar adına utandırıyor. Keşke olmasaydı.



Şimdi bunu yapan arkadaşa sesleniyorum...

Sevgili arkadaşım, seni gıyaben tanıyorum.

Muhtemelen bu mesajı da bazı arkadaşlarımız sayesinde okuyabilir ya da en azından yazdıklarım hakkında dolaylı olarak bilgin olabilir.

Yaptığın direkt olarak nedense beni veya firmamı hedef alıyor. Eğer benimle bir problemin varsa direkt bana yazıp derdini anlatabilirsin. Yaşça senden büyüğüm, hala ve de muhtemelen son defa sana gene anlayış gösterebilirim.

Sana kısaca şunu söyleyeyim. Daha önce de söylemiştim. Bu foruma hala girebilirsin. Tabii ki eski rumuzun ve bu tavrın ile değil. Ancak bu tavrını değiştirir, kendin için yeni bir sayfa açarsan yeni bir rumuzla girebilirsin. Seni tamamen kaybetmek yerine kazanmayı tercih ederiz. Dediğim gibi bunu daha önce de söylemiştim ama bu teklifim sonsuza kadar sürmez.

Bana ulaşmak istersen Özgür'den bilgi alabilirsin.

Harun