Markalar, üreticiler > Modelleisenbahn Group

Z21 ve getirdikleri

<< < (2/3) > >>

sururkip:
Aslında ben de tren işinde oldukça acemiyim bu nedenle sanırım bu aletin işlevlerinin küçük bir kısmını kullanıyorum. Z21i ebaydan dm-toys-de diye birinden 399 euroya aldım. 9 Euro posta parası ödedim. hem android hem de ipad ile çelıştırdım. programı her ikisi için de bedava indirilebiliyor. Yakın olsak bir hafta sonu buluşup getirebilirdim . ESU sesli decoderli BR52 ve TCDD 45161 mükemmel çalışıyor. Diğer dijital trenlerim de çalıştı. Ses ve diğer fonksiyonları adresleri ekleyerek çalıştırabiliyorsunuz. Makaslar için de bölümü var ama ben daha dijital kontrollü makas yapmayı beceremedim. Aynı anda 2 lokoyu ipaddan ve diğer 1 tanesini androidden rahatlıkla yürüttüm. hepsi de aynı raylardaydı. Bu arada masamı işyerinden eve taşıyıp küçültmek zorunda kaldığımdan işlerim bayağı yavaşladı. Eğer dijital kontrol edilebilen makas da bulursam sanırım daha zevkli olacak. Bu arada daha önce ldığım dynamis kumanda ile karşılaştırıldığında bu çok daha eğlenceli ve bilgisayar oyunu gibi. Kendi lokolarınızı ekleyip resimlerini çekebiliyorsunuz. Yani multimedia açısından çok daha geliştirmişler. Programı kullanmak için bir şey bilmeye gerek yok. Her şey dokunmatik ekranda tıkır tıkır çalışıyor. Dediğim gibi ben sizin yakınınıza gelirsem veya siz Edremit civarına gelirseniz buluşup kurcalayabiliriz. Eminim benim sizden öğreneceğim daha çok şey çıkar.
Saygılar

sururkip:
Olmazsa bu hafta sonu kullanırken videosunu çekip buraya eklerim, bir izlenim oluşur.

hayri:
Sürur bey, detaylı bir video gerçekten süper olacaktır...

kemalomay:
Surur kardeşim , bilgiler için çok teşekkürler ama  aklımı bulandırdın şimdi , wireless kararımı gözden geçireceğim , kolay kullanımlı olması hoşuma gitti.

Biraz da ben araştırma yapayım bununla ilgili , sanırım bluetooth ile çalışıyor.

Normal makaslara dijital  dekoder bağlayınca , dijital makas oluyor.

Ülkemiz bir tren ülkesi olsaydı aramızdaki mesafeler bu kadar sorun olmazdı , yolun İstanbul'a düşerse tren yürütmeye beklerim.

irfantprk:
Bachmann ' da dijital makaslar var ama yükseltili raylarda var e-z track makaslar...

http://www.modeltrainstuff.com/HO-Scale-E-Z-Track-s/1877.htm

bu makaslar dcc

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git