Model Trenciler Forumu > Yeni Üyeler Lütfen Kendinizi Tanıtın (New members say hello here)

Merhabalar.

(1/2) > >>

Ceyhun:
Herkese Merhaba,

Eski Forumda kendimi tanıtmamıştım kısmet şimdiymiş. Adım Ceyhun İstanbul'da doğdum. Çocukluğum Almanyada geçti. O zamanlar Türk işçileri için yapılmış barakalarda yaşardık. Yanımızdan demiryolu hattı geçerdi ben kaçıp kaçıp geçen trenleri izlerdim. Annem bir gün Lima setle geldi eve ben deli oldum. Sonra Türkiyeye döndük ben sekiz yaşımda. Değişen bir şey olmadı yine kaçıp kaçıp Yedikule istasyonunda muhtemelen ıskat olmuş buharlıların üstünde oynardım. Bir keresinde deponun duvarına yazılmış bir şiir görmüştüm: " Trendi oyuncaklarımız bozup yaptığımız, ne güzel günlerdi gurbetle oynadığımız." Çocukluğumda bugüne bir sevdadır gider. Bugün barmenlik yaparak hayatımı kazanıyorum. Sabaha karşı çıkıyorum işten ve de biraz "güzel olmuş" :)) Bu yüzden toplantılara gelemedim. Ama yılbaşından sonra uykudan feda edip sizinle tanışacağım.

Sevgilerle

Ferda:
Ceyhun bey,
Ben de İstanbulda yaşamama rağmen bu güne kadar malesef toplantılara katılamadım ama yeni yılda mutlaka arkadaşlarla tanışmak istiyorum.
Ferda

glyond:
Ceyhun Bey aramıza hoşgeldin, en kısa zamanda tanışmak dileği ile

mali87:
  Sevgili Ceyhun tren seven ve sevdiren kulübümüze hoş geldin.


  mali.....

NEDİM:
sevgili hobidaşlar,
oncelık ile hepinizi en içten sevgilerimle kucaklarım. ben 47 yaşında turizm (uöak bilet satış) sektörüne uzun yıllarını vermiş simdi kücük bir ofis işletmeceiliği yapan, icindeki cocugu hala cocuk tutmaya calışan, yaşamda varolan 3 çocuğu büyüyen ama kendi içindeki çocuk ruhu hiç ama hiç büyümeyen bir zatım.. hep derim kendi kendime bu tren sevdası nasıl bulaştı diye.. şunu açıkca belitmeliyimki hep imrenirdim yurtdışı (meslegim geregi-turizm) seyahatlerimde gezip gördügüm hobi meraklılarının olusturduğu dioramaları gördükçe.. bizde böylesi bir birliktelik yok derdim.. bu siteyi bulmak ile inanınki yeniden bin kat daha cocuk oldum.. yıllardır oluşturduğum parcalar gün yüzüne cıkacak..
hepimizin bir cocuk yanı var maalesef.. hepınızın sans meleklerı yanında olsun hobıdas dostlarımm..
saglık mutluluk ve senlıkler.
nedim kuş..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git