Gönderen Konu: DIAROMA FOTO  (Okunma sayısı 4831 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nezih

  • Ziyaretçi
DIAROMA FOTO
« : Aralık 28, 2006, 16:59:50 »
DİAROMAMIN DİÐER FOTOLARI RESİM ALBÜMLERİ BÖLÜMÜNDE.UMARIM BEÐENİRSİNİZ?

nezih

  • Ziyaretçi
Ynt: DIAROMA FOTO
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2006, 17:08:44 »
ERKUT BEY SİZLERİ UZUN ZAMANDIR İZLEMEKTEYİM.BEÐENDİÐİNİZE MENNUN OLDUM.ÖLÇÜLER 225X150 DİR.BAŞKA RESİM ÇEKTİÐİM ZAMAN SİZLERLE PAYLAŞMAKTAN MUTLULUK DUYARIM.SAYGILAR   NEZİH UÇKUN

NEDİM

  • Ziyaretçi
Ynt: DIAROMA FOTO
« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2006, 17:51:35 »
sevgılı nezıh bey,
hosgeldınız aramıza.. gayet guzel begenıp begenmemek ne kelıme.. netıcede bır emek verılmıs hayal gucu kullanılmıs cocukluk yasanmıs.. ne olur yanlıs anlamayınız soyledıklerımı tamamen duygularımı yazmaktayım. ozel olarak sıze sunu belırtmek ısterım benım bursa da ılk-orta ve bır bolum lıse tahsıl hayatım gectı anne ve babam hala bursa ıkamet ederler.. bu tren 1/87 merakı daha dogrusu vırus bursa da bulastı cocukluk yıllarımda.. bu kadar yıl gecmesıne ragmen bakıyorumkı hala cocuk kalmısım.. ılk patronum ve benım meslek sahıbı eden kısı bursa ottomantur seyahat acentası sahıbı halıt cura beydır.. ılk vırusı asılayan kısı aman ne ıyı etmıs te asılamıs demekteyım cogu zaman.. bana o yıllarda hedıye ettıgı lıma set ıle.. ben ılk dıoramamı ilerkı yıllarda heykel den garaj gıden yanılmıyor ısem cumhurıyet caddesı olsa gerek adı oradakı bır seyahat acentasının vıtrınınde olusturmus ıdım camurdan dag tepe tunel goruntulerınde.. ayrıca kendılerıde gızlı kalmıs halı-roma veya parke-roma yapan (su anda yas sınırları 65-70 olsa gerek) vede koleksıyonu hala elınde saklı tutan bır kısıdır. tekrar hosgeldınız ınanın benı heyecanlandırdı bursa da ıkamet edıyor olmanız..
sevgı ve saygılarımla.
nedım kus..     

nezih

  • Ziyaretçi
Ynt: DIAROMA FOTO
« Yanıtla #3 : Aralık 28, 2006, 19:31:20 »
Sevgili Nedim bey:

Öncelikle iyi akşamlar; tabii eski bir Bursalı ile tanışmak güzel bir konuyu paylaşmak çokzevkli. Çocuklukta özlenen herşey hayata geçirilemiyor daha doğrusu maddi manevi her imkanlar önemli. Ben doğma büyüme Bursa'lıyım Halit bey yabancı gelmedi  A

NEDİM

  • Ziyaretçi
Ynt: DIAROMA FOTO
« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2006, 19:47:43 »
sevgılı nezıh bey,
halıt cura bey gemlık ılcesı kokenlıdır. oda dogma buyume bursa lıdır. kendılerı bursa sehrıne almanya darmstat sehrını kardes sehır yapan kısıdır. bursa festıvallerının organızasyon basında cok uzun yıllar hızmetler vermıstır. aynı zamanda bıldıgım kadarı ıle su anda fahrı konsolosluk gorevı yurutmektedır. sızler ıle tanısmak buyuk bır zevk ıdı.. bır gun aılemı zıyaret geldıgımde sızlere ugramaya calısır ve de vede o guzel emeklerınızı yakınen gorme sansına sahıp olurum.
sevgı ve saygılarımla.
nedım kus..

nezih

  • Ziyaretçi
TANIŞMA
« Yanıtla #5 : Aralık 28, 2006, 20:08:51 »
Nedim bey mesajım neden yarım çıkmış anlıyamadım? çok memnun oldum iyi bayramlar .iyiseneler . hoşçakalın . Nezih Uçkun

avsalı

  • Ziyaretçi
Ynt: DIAROMA FOTO
« Yanıtla #6 : Ocak 17, 2007, 09:10:37 »
nezih bey ellerinize sağlık .acaba bu dioramanın yapım aşiamalarını anlatan görüntüleriniz varmı özellikle arzi yapımını. saygılar.

nezih

  • Ziyaretçi
Ynt: DIAROMA FOTO
« Yanıtla #7 : Ocak 17, 2007, 14:25:10 »
Ömer bey fotoları düzenleyip, en kısa zamanda göndermeye çalışırım.