Markalar, üreticiler > Hornby Group (Hornby, Lima, Rivarossi, Jouef, Arnold, Electrotren)

Lima ÖBB 1043 -> TCDD 525XX

<< < (4/4)

Tarık:
teoman bey,
formatlamayi unutmusum. fotolari ufalttiginiz icin tesekkür ederim. forumda fazla yer kaplar diye yukardan sildim.
rötüslari belirttiginiz gibi tekrardan yapacam gibi gözüküyor. nedense zirt pirt benimde gözüme takilip, duruyor. ama sadece üst kisminda rötüslari yapacagim...
OK dedginiz gibi olmadi. sadece onu maskeleri cikardiktan sonra fark ettim. tekrardan yapmayi düsündüm. ama acikcasi boyanin kalinligi oldugundan ve boyayi tekrar sökmek istemedigimden bu sekli ile birakmaya karar verdim. nede olsa deneme lokomotivi gibi birsey oldu. yenisinde bunu zaten cok dikkat etmeye karar verdim. uyariniz icin tesekkür ederim.
tutamaclar icin ekrtadan sari sprey boya almak istemiyorum. malum burda türkiyedeki gibi marshall sprey boyalar yok. ya araba boyasi alirsiniz (yaklasik 20-30 avro arasi) yada tamiyanin spreylerini (benim aldiklarimi) alirsiniz, hemen hemen yari fiyata gelir. kismetse geldigimde zaten airbrush almayi düsündügüm icin simdi spreylerle hic ugrasmak istemiyorum.
Pantolar acikcasi roconun degil. ilk basta roconunkilerini aradim, ssorun tanesi 16 avro oldugunu ögrenince acikcasi vaz gectim. ucuz ve alternativ olarak maketci dükkaninda buldugum bu pantolari avusturyada bir firma yapiyormus ve acikcasini söylemek gerekirse tek roco alacagima bunlardan 2 adet aldim. detay bakimindanda bence cok iyiler. sadece E52500lerde pantonun kenarlari acik, bunlarda U seklinde ikiside birlesiyor. ilerde vaktim oldugunda bunlarida temiz olarak kesmeyi, sonrada kirmiziya boyamayi düsünüyorum. boyamayi ilk önce ama limalarda deneyecegim.
bu büyük isler bittikten sonra yazilara giris yapmayi düsünüyorum. ama decalleri kendim yapmaya calisirsam (ki zaten topu topu A6 formatini dolduramam heralde) cok pahaliya gelir. hem tecrübemde yok. bu yüzden onuda büyük bir ihtimalle baskiciya verecegim.
verdiginiz bilgiler icin tekrardan tesekkür ederim!
selamlar
tarik

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git