Model Trenciler Forumu > Kuruluş amacımız, kurallar, bilinmesi gerekenler...

Marka tartışmaları...

<< < (3/3)

ctekin:
Jimmy Cem tekrar selam,

Yine senle ayrı fikirde olacağım ama: ben Türkiye'de model trenciliğin halinin içler acısı olduğunu pek düşünmüyorum. Tabi ki çok daha iyi olabilir ama hep bahsettiğin kadar da kötü değil. Ayrıca bu foruma aktif olarak katılmayan, hatta forumdan habersiz yüzlerce kişiyi de düşünmek lazım.

Harun bey'in konuya bakışını ve içtenliğini diğer ithalatçılardan da bekleyebiliriz ama bunu yapmadıklarında onlara verilecek en iyi cevap ürünlerini "onlardan" almamaktır. Ürün temini için yüzlerce yol var. Özellikle gittigidiyor'da son iki yıldaki hareket bunu gösteriyor. Birçok kişi model trenciliğe başlıyor. Bu da ayrı bir sevinç konusu.

Çocukluğumdan hatırladığım sorunların yüzde biri yok bugün. Özellikle kendi modellerinin/aksesuarlarının bir kısmını yapabiliyorsan (abdusta gibi), biraz tamirden anlıyorsan, önünde pek engel kalmıyor. Bak zaten konuşmaların büyük kısmında "ah, br57 bulsam hemen alacam" gibi laflar var. Yani "abi bi loko bulsam" kısmı hallolmuş, artık istediğimiz modelin istediğimiz kalitesini konuşur olmuşuz.

İşin hülasası; bence durum o kadar da karanlık değil.

Cem.

sarp:
Selamlar,

Aslinda dunku yazimda Lima ile basladigim DC modelciligi diyordum, lima ile basladim ancak Fleishmann, Roco ve Liliput'da kullandim DC ile ilgilendigim zamanlarda, birkac nokta varki uzerinde durmamiz gerek evet her markanin birbirine gore ustunlukleri var ama aradigim kriterlerde ortalamasini en yuksek buldugum marka marklin oldu. Bu sadece kisisel tercih daha oncedende belirttigim gibi.

Saygilar,
Sarp Ustel

avsalı:
kişilerin beğinileri değişik standartlarda olabileceği gibi görsel ve teknik açıdan da daha detaysı ürünleri sevenler tabiki istediği markayı alma özgürlüğüne sahiptir. buna kimse bir şey demiyor zaten ama diğer markalarında kötülenircesine eleştirilmesi forum kurallarına ykırı bana göre .sonuşta isteyen istediği ürünü alır. saygılar.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git