Model Trenciler Forumu > Yarışmalar

Çiğli İstasyonu Çalışmasına Başladım....

<< < (2/12) > >>

Alponzo:
Mehmet Ali Abi

Öncelikle Başarılar.Ama mukavva işlenmesi zor malzeme değilmi?Ben evde bir iki denemem oldu.Mukavva hem zor kesiliyor ve çapaklı kalıyor.İki parçayı bir birine yapıştırdığınızda aralarında boşluk kalıyor ışık sızıyor.Heralde bunlar benim beceriksizliğim.Umarım siz bu sorunları aşarsınız.Bende sizden yeni teknikler öğrenirim. :D

Teoman Kardaşlar:
Mehmet Ali bey, kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

Ben de çalışmaları sürdürüyorum. Pencere ölçülerini bu akşam çalışmalarımda vereceğim.

Saygılar
Teoman Kardaşlar

mali87:
   Ferda bey,Alper ve Teoman bey hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Alper soruna gelince mukavva çalışması zor bir parça keserken düzgün ve dikkatlı keser isen bir problem çıkmıyor.Teoman bey pencere ölçülerini beklemedeyim.Paylaşımım devam edecektir,hoşçkalın.

   mali...


   Unurmadan bir fotoğraf daha ilave ediyorum bantla yapıştırılmış hali,pecere ve kapı açıkdıktan sonra yapıştırma işlemine gececegim.

mali87:
   Okan bey çok teşekkür ederim,İstasyon binası buraya kadar iyi gitti asıl iş bundan sonra başlayacak zannedersen.Üzerine boya değilde reklamcılarda bulunan yapışkanlı malzemelerden kullanacağım (ismini bilemiyorum) ve kemerleride yapmayı düşünüyorum,kesmesi biraz zor olacak ama yapmaya çalışacagım,sevgilerimle.


   mali...

Şeref:
Sevgili Mehmet Ali Bey, şimdiden birşeyler çıkmış bile ortaya tebrik ediyor ve devamını ilgiyle bekliyorum,

Not :Boyama konusunda güzel bir seçim yaptığınıza inanıyorum, airbrush olmadan boyama işi oldukça zor benim kanımca, bu zorluktan dolayı görünüm profesyonellikten uzaklaşıyor haliyle.

Saygılar.

Şeref.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git