Markalar, üreticiler > Modelleisenbahn Group

Z21 ve getirdikleri

(1/3) > >>

Lutfi:
Sevgili dostlar,
Sonunda FLM-ROCO'nun Marklin central station a cevabı piyasada.
Z21'i bilenleriniz vardır belki ama ben yeni gördüm ve uykularım kaçtı.
Android ve Apple tablet ve smartphone sahibi tüm arkadaşların da kaçsa iyi olur.
Keza bu defa filmi kopartmışlar. Özellikler için bir z21.eu adresine bakıverin derim.
Selam ve ROCO'lu günler. herkese iyi bayramlar

fvefa:
Çok güzel gözüküyor hakikaten. Görsel açıdan yepyeni bir vizyon.  Fakat, gördüklerimden anladığım kadarıyla tek tren kontrolu mümkün. Dijitale geçilen bu dönemde öyle bir kumanda olmalıki aynı anda Marklin, ESU yada Hornby Elite'daki gibi en az iki trenin  kumandasına imkan versin. Özellikle manevra alanı gibi kurgularda 4 yada 6  kumanda düğmelisiyle hafızadan çağırma yapmadan anında aralarında geçişe imkan verebilecek bir model çok daha kullanışlı olur görüşündeyim. 

sururkip:
İyi günler. Ben bir süredir Z21 kullanıyorum. Sadece 2 tane değil aynı çok daha fazla lokomotife kumanda edebiliyorsunuz. Hatta ipad ve android tablet ile aynı anda bağlanıp ayrı ayrı trenleri birden fazla kişi de kullanabiliyor. Neden bilmiyorum hala cab görüntüsünü aktive edemedim. hatta şimdi trene konulmuş kameradan sanki tren içindeymiş gibi de sürülebiliyormuş ama ben denemedim. Yakında Roco kendinden kameralı loko çıkarırsa şaşmayın :)

irfantprk:
kendinden kameralı lokolar zaten vardı..yıllar önce lionely firmasının tarihini anlatan (modern mucizeler programı...history channell)
programda  görmüştüm.kamera görüntüsünü kablosuz monitöre akatarıyordu.kameralı lokolar geç bile kaldı....

selamlar...

kemalomay:
Surur  kardeşim , hiç birimiz bu konu hakkında fazla bilgi sahibi değiliz ve tabi forumda da bu konuda kimse bir şeyler yazmadı.

Ben her fuarda bu kumandayı görüyorum ama  android  aletleri çok iyi kullanamadığım için hiç heveslenmedim.

Bu yüzden Roconun  wireless kumandasını almaya niyetliyim ama sen bize Z21 ile ilgili tecrübelerini yazarsan çok iyi olur.

Nereden ve kaça aldın , nasıl çalışıyor vs vs .Benim en büyük hayallerimden biri içine kamera yerleştirilmiş  bir loko kullanmak.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git