Genel Konular > Kurgular, diaromalar, koleksiyonlar, modeller ...

1/87 De24000 Model Lokomotif Projesi

(1/3) > >>

denizberk:
Herkese merhaba. 1/87 ölçeğinde üretilen 20 adet Dummy De24000 serisini, öncelikle her model trencinin gözdesi olan bu platformda paylaşmak istedim. Üretilen dummy model, dinamik modeller için referans niteliği taşıyor. Dummy model ile başlamak bana birçok tecrübe kazandırdı. Hem yürür aksamda, hem de modelin kalitesini yükseltecek hamlelerde.. Dummy modellerden beklediğimiz talebi alabilirsek, dinamik model için hali hazırda dişli sisteminin üretimine geçeceğim. Modelin ağırlını 250 Gr.'da tuttum. Kurplarda ve makaslarda sorunsuz geçiyor. Modeli temin eden modelciler, metal tekerleklerini ve ellerindeki yedek kuplörlerini takıp, diaromalarında ranfor olarak kullanabilir.
Teoman Hocamız gerekli yürür testlerini bizzat kendisi yaptı. Değerli yorumlarınızı bekliyorum..

Ön sipariş için ; www.tcddmodel.com
Web adresimizden, 1/87 'Sipariş Ver' butonuna tıklayarak gerekli bilgileri girebilirsiniz. En kısa zamanda geri dönüş yapmaya çalışıyorum. Dileyen kişilere, +KDV dahilinde fatura kesme imkanımız var.

Videolar :



Fotoğrafları en kısa zamanda web sitesine ve modeltrenciler Facebook grubuna yükleyeceğim.



denizberk:









Kerem Türker:
Deniz Bey öncelikle Türk modelcilerinin yıllardır özlemini çektiği çalışmanızda başarılar dilerim. Naçizane tavsiyem eğer olabiliyorsa, koşum takımlarını da 24000 liklerdeki gibi yaparsanız daha gerçekçi duracaktır.

MEHMET erdoğan:
Kolay gelsin arkadaşlar.güzel bir çalışma olmuş.emğinize sağlık fakat lokomotiflerin tepesinde aydınlatma yokmu.dikkat ettim.göremedim.aydınlatma olmazsa maketten farkı olmaz diye düşünüyorum ayrıca numune olarak birtanesinide maviye çevirmenizde fayda var.foruma atın bir bakalım.boyamada biraz kaymalar var.bu lokolar kusursuz.olmalı.emeğinize sağlık kolay gelsin

Ugur:
Emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş, Umarım güzel bir ilgi olur ve dinamik modele de geçiş yaparsınız.

Bu covid dönemi hepimizi etkilemiş durumda, gerekli ilgi için biraz sabır gerekebilir =))

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git