Son İletiler

Sayfa: [1] 2 3 ... 10
1
Marklin Group / Marklin 3029 Ac-Dc gerilimi
« Son İleti Gönderen: mekanikadam Bugün, 01:48:33 »
merhaba formda yeniyim marklin 3029 a hiç bir dönüşüm yapmadan dc voltaj verirsek ne olur acaba bilgisi olan varmı?
2
Resimler / Ynt: tren garlarımız ve istasyonlarımız
« Son İleti Gönderen: muharrembey Ekim 01, 2024, 23:44:47 »
Rahmetli Ozan Dik  bey önderliğinde  tren istasyonlarımız ,garlarımız tanıtım ve paylaşımında bulunuyorduk. Aniden kaybettiğimiz Ozan beyi rahmetle anıyor, bu çalışmaya destek verip, istasyonların mahallerine gidemesek bile edindiğimiz fotoğraflarla  devam ettirelim  diyorum.Nerede kalmıştık.
3
İlan edilen “TCDD Lokomotifleri” kitabı ISBN numarası 978-3613716629 Gelecek yıl 2025'e kadar yayımlanmayacak. Yeni kitap “Tram Atlas Türkei'ı” ISBN numarası 978-3936573770 ile yayında.      Türkiye'deki tüm tramvay firmalarını anlatan bir kitap.
Pek çok Türk yük vagonunda ikincil sınıf sembolü olarak w veya ww harfleri bulunmaktadır.  Örneğin Habbillss-w veya Es-ww.  W ve ww ne anlama geliyor, ne anlama geliyor?
4
Duyurulan kitap "Lokomotiven der Türkischen Eisenbahn TCDD" Gelecek yıla kadar çıkmayacak. Yeni ISBN 978-3936573770 numaralı “Türkiye'nin "Tramatlas Türkei". Türkiye'deki tüm tramvay firmalarını anlatan bir kitap.
----------------------------------------------------------

Türk yük vagonlarında ikincil sınıf tabelaların adresleri hakkında soru.  Pek çok Türk yük vagonunda ikincil sınıf sembolü olarak w veya ww harfleri bulunmaktadır.  Örneğin Habbillss-w veya Es-ww.  W ve ww ne anlama geliyor, ne anlama geliyor?


5
TCDD'nin tren setlerinin İzmir Çamlık demiryolu hattında kullanılabilirliği ve uyumluluğu hakkında bilgisi olan var mı?
 
___
Bu mesaj ile gönderildi XRumer 23 StrongAI - toplu gönderi, kayıt, captcha çözümü için dünyanın en iyi yazılımı
6
TCDD tren setlerinin İzmir Çamlık demiryolu hattında kullanımı hakkında bilgi verilebilir mi? Ayrıca bu setlerin Çamlık hattında ne kadar etkili olduğunu düşünüyorsunuz?
 
___
Bu mesaj ile gönderildi XRumer 23 StrongAI - toplu gönderi, kayıt, captcha çözümü için dünyanın en iyi yazılımı
7
Cihan kardeşim , facebook kullanıyorsan oradaki model trenciler kulübü sayfasına üye ol ve oraya sor , burası pek işlemiyor artık.
8
Arkadaşlar merhaba Z ölçek Marklin tren aldım.Kendime diaroma yapıyorum. Elinde bu ölçek istasyon, ev maketleri ya da elektrik direği gibi malzemeler olup ta satmak isteyen var mı. Benimle iletişime geçerseniz sevinirim.
9
Kurgular, diaromalar, koleksiyonlar, modeller ... / Ynt: yeni başlangıç denemeler
« Son İleti Gönderen: kemalomay Aralık 13, 2023, 22:42:28 »
Necdet kardeşim , aradığın ürünleri sahibinden.com sitesinden bulabilirsin , başlarken muhakkak bir başlangıç seti al , zamanla geliştirirsin. Ayrıca facebook daki model trenciler kulübüne üye olursan orası daha aktif ve satılık ürünler de çıkıyor.
10
Genel Konular / Ynt: Marklin Tekerlek izolasyon problemi
« Son İleti Gönderen: MERTDURUDAS Aralık 12, 2023, 15:26:32 »
Merhaba Salih Bey,
Biraz geç oldu ama, aldığınız vagon markası ne ise sitesine girip, tekerleklerin, DC değişim kitleri varmı ona bakın. Vagon Marklin ise her vagonun DC değişim setleri var. ama satılmıyorlar, satın alırken değiştirtmeniz gerekiyordu. Fakat tekerlek üreten birçok marka var. tekerlek çaplarına göre inceleyip alabilirsiniz.
Kolay gelsin.

Mert Durudaş
Sayfa: [1] 2 3 ... 10