Yalan yok Kemal, özellikle gelmedim aklım çıkar diye. Muhteşem bir sistem yapıyorsun. (Aslında Barbaros - Ufuk yapıyorlarda hadi neyse

) Şaka bir yana dün Harunla senin resimlere bakarken helal olsun şunun trenlerine, modellerine bak dedik. Yani arkandan hep kötü değil arada bir iyi şeylerde konuşuyoruz

Kokpit tabiiki devam ediyor o başka bir sevda. Ama Nürnberg Fuarında o Heljan ları görünce dayanamadım. Birde Liliput'un Seehas Flirt'ü vede Rivarossi Turuncu LINEA dizeli kolları sıvattı. Başka bir keyif bu trencilik. Kabul etmek lazım. İnsanın içine işleyince istediğin kadar kaldır et olmuyor. Bu arada Nedim inde hakkını yememek lazım. Ne zaman arasam iki arada bir derede o yoğun temposuna rağmen her soruma yanıt veriyor. Aksi görünsede iyi biri

Harun,Gürkan ve Necati nin (kısaca Proses) yeri bambaşka. Ufacık yerde son bir yılda neler üretmediler. Cüce sinyaller, Balast dökücüsü, paralel ray ayarlama aparatı, ışıklı hat sonları en sonda ray altı mantarlar. Bu malzemeler olayı çok daha keyiflendiriyor. Stoklarındaki güncel loko ve vagonlar avrupadaki dükkanlara taş çıkartır. Nürnbergde, Frankfurtta o kadar dükkan gezdim Proses deki kadar yeni çeşit yok.
Valla Ferda baktım taşınamıyorum bende salondan feragat ettim. Yetmiş santim koltuğu içeri girdim. 480X120 bir alan yarattım. Hobi ağır bastı.
Bekara karı boşamakda kolay evde tren kurmakta