Gelelim bugunkü gelişmelere .
Bugun strafor yapıştırmasını bitirdim son kalanlarıda güçlendirdim kurumaya bıraktım. Straforlar taş gibi oldular akrelik mastik hem ucuz hemde etkili bir yapıştırıcı, kuruması zaman alıyor ama tavsiye ederim.
Dün yaptıgım balastlar donmus tabı ıstedıgım gıbı degıller. Bugun , abılerın , arkadaşların ,tavsiyelerı ve gonderdıklerı materyallere göre tekar bir balas çalışması yaptım. Bu sefer daha güzel oldular. Bakalım yarın sabah sonuç nasıl olacak. Rayları yükseltmek içinde şöyle bir çözüm geldi aklıma. Balsa agacı yaklasık 2-3 milim kalınlıkta bu da bızım ıstedıgımız yukseklık , bu balsa plakalarını raylaırn altına koyarak yapabılırım. Ama benım ıcın masraflı ve zor olacaga benzıyor ama deneyecegım yarın bırde balsalı ornek yapacagım bakalım ne olacak ? Sonucları paylaşacagım.
Buna ek olarak bugun birde böcek sorunu cıktı. Ben aşırı titiz oldugum için börtü böcekten nefret ederim. Bu aksam bir tane öldürdüm ama devamı gelirmi bilmem . Birde böcek 20. kata nasıl cıkar onuda anlayamadım 70 kusur metre yerden yükseklik böcektede var bir piskopatlık

.
Ve hala foto sorunu sürüyor ve bıtecek gıbıde gozukmuyor

arastırmalara devam edecegım