Genel Konular > Koleksiyonerlerin Köşesi

İzmirli Trenci Sinan Etizelin Koleksiyonu

(1/3) > >>

uzay:
Sinan abinin gece gündüz demeden araya aray buldugu dünyanın 4 bir tarafından topladı koleksiyonunu grup grup sizlerle paylaşacagım.
Trenlerle ilgili bir çok sendika ve grubada üye olan ve aileden trenci olan Sinan abinin maket model haricinde koleksiyonunda gerçek trenlerle ilgi çok enteresan ve değerli parçalar buunmakda.
Tabi onunda en büyük sorunu yer ve zaman.
Hali Hazırda Ho - n ve z diaromaları bulunmakda.

















































NaciAklan:
Kesik ray profilleri ilgimi çekti.  Üzerlerinde yazı, tarih, damga var mı?  İstasyon ve hat açılışlarında hatıra amaçlı profiller verilirmiş. Güzel bir kronoloji çıkarılabilir.

utkan:
Gerçekten birbirinden güzel eşşiz parçalar..... :o

Acaba kurgulardan da fotolar varmıdır, Enver Kardeşim?... ;)

Sevgiler,

m.utkan

Naci:
Güzel bir koleksiyon. Enver dediğin gibi böyle bir koleksiyonda yer meselesi çok önemli.

loko1960:
Sevgili Dostlar sizinde dediğiniz gibi yer sorunu en büyük engel ancak aldığım malları genelde gece karanlığında el ayak çekilince içeriye alıyorum.Sağolsun hanım başa çıkamayınca serbest bıraktı. Enver' in foruma koydukları aslında hani buzdağının görünen yüzünün bir parçası demek çok doğru olur.Enverin dediği gibi gerçekten Dünyanın her yerinden Tren le ilgili objelerim var. Resimde gördüğünüz Balast kazmasını ve diğer parçaları  iki haftalık uğraşı sonunda elde edebildim.Ama iki hafta uyku uyumadım desem yeridir.Hepinize bol trenli günler dilerim...........

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git