Genel Konular > Simulatörler ( Microsoft Train Simulator , Trainz , Eisenbahn.exe )

Microsoft Train Simulator TCDD EK PAKETİ !

(1/3) > >>

Şafak Aktaş:
Merhaba arkadaşlar

Microsoft Train Simulator için 6 senedir üretmekte olduğum TCDD lokomotif ve vagonlarını içeren "MSTS Turkish Trains Add-ons" serisinin son sürümü olan "Vol 4.0" simülatörünü artık İstanbul'da "PROSES ELEKTRONİK"ten temin edebilirsiniz. MSTS için yaptığım ek pakette neler mi var?

DE11065

DE22044


DE24023

DE24331

E43000 markizi

E43037

DH33119

...ve tabii ki:
DE33033


Yolcu ve Yük vagonlarından birkaçı...






Tümü TCDD envanterindeki "15 Lokomotif ve 30'un üzerinde yolcu ve yük vagonu" ile "MSTS için yaptığım birçok geliştirme" ile birlikte bu simülatörü kendi sistemlerinizde zevkle oynayabilirsiniz. MSTS'e ek olarak eklediğim bazı özellikler şunlar:

1- Tamamen gerçek demiryolcu terimleri ile %100 Türkçeleştirildi,
2- Lokomotif ve kabin değiştirme özellikleri eklendi,
3- TVS2000 vagonlarının kapılarının açılıp-kapanabilmesi özelliği eklendi,
4- 500 metreye kadar uzaklaşarak treni değişik açılardan tümüyle izleyebilme özelliği eklendi,
5- Geceleri ve tünellerde otomatik olarak gece kabinine geçilmesi özelliği eklendi,
6- Her yolcu vagonunun içinden ayrı ayrı görebilme ve içinden yolculuk edebilme özelliği eklendi,
7- Yeni nesil grafik optimizasyonu ve yüksek detaylı modellemeler ile oyunun detay kalitesi artırıldı,
8- Elektrikli lokomotifler için disjonktör tutma-çözme ve benzeri birçok gerçek detay eklendi...

...ve daha bunlar gibi birçok ek özelliği de barındıran MSTS Turkish Trains Add-ons Vol 4.0 sürümüne artık Proses'ten deneyerek ulaşabilirsiniz.

Oyunumuzu kısaca özetleyecek olursak; "Microsoft Train Simulator" da amacımız, gerçek bir makinist olarak çeşitli trenleri kullanmak, yük ve yolcu taşıyarak bizlere verilen görevleri zamanında yerine getirmek. Bunu sağlarken, gerçek fizik özelliklerinde ve oldukça detaylı trenleri birebir gerçek hayattaki gibi kullanıyor, vagon alıp-bırakıyor, diğer trenlerle etkileşimde bulunuyor, gerçek hatlardan özenle yapılmış demiryolu hatlarında saatlerce tren kullanabiliyorsunuz. Bu oyunun çıktığı günden beri Türkiye'de de MSTS Turkish Trains Add-ons serilerinin sahibi yüzlerce fanı bulunmakta ve bu kişiler sayesinde devamlı bu simülatör geliştirilmekte ve yeni modeller yapılmaktadır. Oyunla ilgili daha detaylı bilgiyi http://www.trenlerindunyasi.com adresinde bulabilirsiniz...

Sipariş ve diğer konularda lütfen Proses Elektronik'le temasa geçin. Saygılar...

d900:
Şafak abi çok merak ettiğim bir konu var.Oyuna başlarken lokomotiflerin marşına bizmi basıyoz yoksa kendimi çalışıyo.Lokomotif çalıştırma sesini çok seviyorumda. ;D ;D ;D ;D

Selim CANBAZ:
Şafak abi cevap vermemiş veya görmemiş herhalde,oyun başlarken lokomotifler kendi kendine marş yapıyorlar,elektrikli lokomotiflerde makina soğuk olarak karşımıza geliyor.Ctrl+8 İle pantoğraf kaldırıp 'P' harfi ile diskjonktör ü tutturuyoruz.

nadir:
bu oyun kaç tl

Yahya Dai:
Ellerinize sağlık

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git