Markalar, üreticiler > Diğer Markalar

1/87 Carson uzaktan kumandalı VW minibüs

(1/3) > >>

Alp ÖNEY:
1/87 Carson, yeni üretim ve uzaktan kumandalı, şarjlı, kullanım süresi 35 dakika VW Samba minibüs. Ufacık bir araca uygulanan teknoloji açısından ilgimi çekti ve paylaşmak istedim.

Sevgi ve saygılarımla.

http://video.simba-dickie.com/de/carson/500404119-vw-t1-samba/

kemalomay:
Alp bey ,paylaşım için teşekkürler  evet  adamlar gerçekten inanılmaz şeyler yapıyor , bunlar 5-6 senedir var ve aşağıda paylaşacağım videolarda çok farklı araçlar var ve bence bunlardaki teknoloji bizim trenlerden çok ileride.Fiyatlarının 500 euro filan olacağını düşünüyordum ama 100-125 euro arası satılıyor.Aşağıda bir kaç video daha var.









Daha fazlasını isteyen arkadaşlar,  youtuba 1/87 RC yazsın.

Alp ÖNEY:
Kemal Bey, dediğiniz gibi inanılmaz. Gönül ister ki bunların hepsinden zevkimize göre sahip olalım ve kocaman bir kurguda işletelim. Gerek maddi, gerek yer sorunu buna engel. Paylaştığınız son linkteki "Zodiac" tip bot ise muhteşem, bayıldım. Bunu temin etmeye çalışacağım. Küvette bile olsa oynayacağım.
Bilgiler için teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla.

TRAINMAN:
Elinize sağlık, hakikaten çok güzeller ben ilk defa görüyorum, adam ekskavatör bile yapmış traktöre yükleme yapıyor, paylaşım için teşekkürler.   

TRAINMAN:
Alp bey ,Kemal bey merhaba bende bu ölçekte bir adet rc almak istiyorum, özellikle Alp beyin söylediği bot ve çekicisi çok güzel bunların üreticileri ve numaraları hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Selamlar , sevgiler.

Metin TOKMEN

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git