Markalar, üreticiler > Fleischmann

İlk Trenim Fleischmann BR 141

(1/3) > >>

Kerem CUMALI:

 DB, SINIF 141 S-BAHN

Artık trenleri incelemekten, araştırmaktan rüyamda bile tren görür oldum. Bir yerden ve bir türden başlamanın zamanı gelmişti.
Sanırım model trencilik serüvenime elektrikli trenler ile devam edeceğim, banliyolar, gerek Tube, gerek Sub Surface metrolar, daha geriye gidersem karşılarında saygı ile eğildiğim Tramvay ve Railcar lar...

Bu da benim ilk trenim Fleischmann BR 141,
İlk treninizi elinize aldığınızda acaba siz de benim hissettiklerimi hissettiniz mi bilmiyorum ama benim hobiye zaten var olan ilgim bir o kadar arttı, bu güne kadar dokunduğum ve sürdüğüm trenlerin aslında tren olmadığını bir oyuncak olduğunu anladım.
Raylarda endanını görmek için sabırsızlanıyorum.

Hassas detaylarına inilmiş kaliteli baskılı ve üzeri harflerle işaretlenmiş,belirgin iç ayrıntılı makinist kabini,ilave pencereli,makinist kabininde bir adet makinist modeli,yaylı pantografı olan,raylardan veya tepedeki sistemden güç alabilme seçeneği,dayanıklı metal şaseli,2'si dış lastikli çekiş tekeri olmak üzere 4 tekerlek üzerinde hareket eden,seyir yönüne göre ayarlanabilen önde ve arkada üçlü farı olan,ön ve arkada otomatik profi ray sistemine uygun bağlayıcı ile ön ayırıcı olan,standart NEM 362 bağlayıcı soketine sahip,5 nci dönem 141mm uzunluğunda bir lokomotif. (Bu paragraf alıntıdır)

Benim amatör çekimlerim




Detaylı Resimler (alıntı)


MEHMET erdoğan:
Kerem bey lokomotifinizi iyi günlerde kullanın.selamlar

ibrahim:
Kerem bey yeni loko nuzu güle güle kullanın. Model ile ilgili detay için de teşekkürler.

İbrahim Kaygın

serkan kaçar:
kerem bey lokomotifinizi güle güle kullanın

paşa

Kerem CUMALI:
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

BR 141 i birde çalışırken görmek istedim. Uygun vagon ve yanınına uyumlu loko. tercihim için faydalı oldu
[youtube=425,350]smZLLDUxqtg[/youtube]

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git