Model Trenciler Kulübü > İzmir Grup Çalışmaları

İzmir TCDD Müze Kurgusu İnşa Planlaması

<< < (6/6)

Melih:
TCDD ile konun geldiği noktayı Cem yukarıda özetlemiş. Maalesef bir kere daha Türkiye'deki bürokratik çarkın engellerine takıldık. Ama bu beni ve eminim diğer İzmir'li model tren sevdalı arkadaşları yıldırmayacaktır. Bu andan itibaren başka alternatifler arayarak, kendimize sponsor ve kurgumuz için yer bulmaya çalışacağız.

Bizler ve hobimiz için karşılık beklemeden emek veren ve koşturan Cem'e ben çok teşekkür ediyorum, bu sonucun kendisini üzmemesini diliyorum, çok sağolsun. Bundan sonra da kendisinin kurumsal kimliğinden çok model tren sevdalısı yanına ve desteğine ihtiyacımız olacak.

Umarız kısa sürede yeni haberler ile sizinle birlikte oluruz.

Saygılarımla,

avsalı:
Melih bey hayırlısı olur inşallah . sizde bu model sevdası oldukça hiçbir zorluk izmir kurgusunun oluşumunu engelleyemez . umarım en kısa zamanda yer sorunu çözülür ve çalışmalara başlarsınız.saygılarımla

Teoman Kardaşlar:
Saygıdeğer modeltrenciler.
İzmir'li modelcilerden biri olarak, şahsım adına Sayın Cem Ersü'ye kurgu çalışmalarılya ilgili uğraşılarından dolayı teşekkür ederim.

Sevgili Melih beyin de belirttiği gibi İzmir'li modelciler olarak bizler, kendi çabalarımızla girişimlerde bulunarak, yeni tasarılarla bu tür faaliyetlere devam etmeyi düşünmekteyiz.

İzmir'de bulunan diğer modelci arkadaşlarımızın marka ayırımı yapmaksızın, her türlü ölçek ve marka tercihleriyle hepbirlikte,  modeltrencilik hobisinden keyif alır çalışmalar yapmayı arzu etmekteyiz.

Bunun için 17 mart Cumartesi günü Melih beyin fabrikasında biraraya gelmeyi düşünüyoruz. Bu toplantıyla ilgili geniş açıklamayı Melih bey bizzat kendileri yapacaklardır.

Kurgu çalışmalarıyla ilgili bizlere desteklerini esirgemeyen, yardımcı olan tüm forum üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilir, herkese iyi çalışmalar dilerim.

Saygılar, sevgiler.
Teoman

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git