Model Trenciler Kulübü > İzmir Grup Çalışmaları

İzmir Selçuk Çamlık Tren Müzesi Gezisi

<< < (2/14) > >>

avsalı:
teoman bey söylenecek sözmü bırakmışınız bize bunun üstüne sözmü söylenir.herşey mükemmel görünüyor. saygılar

ctekin:
Sevgili üstadım,

Müthişsin! Çok önemli ve zorunlu bir durum olmazsa beni hemen yazıver listeye! Zaten kaç zamandır istiyordum bir kez daha Çamlık'a gitmeyi.

Sevgiler,

Cem.

mali87:
   Teoman bey kutlarım sizi gerçekten güzel bir organisazyon listeye eşimi ve beni ekleyebilirmisiniz 2 kişi yatılı olarak plan B otel tercihini size bırakıyorum fiat önemli değil.Alanyada sistem herşey dahil onu bir görüşürsek sevinirim .Şirinceyi listeye eklemekle çok iyi yapmışsınız.Yapabileceğim birşey olursa her zaman canı gönülden yarıdımcı olurum.

Herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın.


   mali...

NEDİM:
sevgılı teoman bey,
turızm meslegımızı elımızden alacaksınız bu gıdıs ıle.. vallahı ne dıyecegımı bılmıyorum bu kadar ıctenlık ve sıcak kanlılık dostluk.. sanırım dostların tumu bu fıkre cok sıcak bakacaktır.
sevgı ve saygılarımla.
nedım kus..

hkesk:
Tebrikler Teoman Bey,
Dört dörtlük bir program yapmışsınız. Bir İzmir'li olarak her ne kadar sizlere çok fazla yararlı olamadıksa da faaliyetlerinizle gurur duyuyoruz. Ayhan beyin belirttiği gibi gidilecek yerler aslında ailece gidilebilecek, ve çok zevkli bir gün yaşanabilecek yerler. Böylece eşlerin ve çocukların da bu hobiden bir yönüyle zevk alması sağlanabilir.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git