Model Trenciler Kulübü > İzmir Grup Çalışmaları

İzmir'de Tren Modelciliği

<< < (2/35) > >>

Teoman Kardaşlar:
Erkut bey, izmir'e bu kadar yakın olmanızdan çok memnun oldum.
Yaz aylarında İzmir'e gelmişken sizi Çeşme'yede beklerim. Koltuğunuz boş. İzmir-Çeşme hızlı tren projesini ele alır bu konuda bir çalışma başlatırız. İşin espirisi tabi.

saygılar

teoman

Teoman Kardaşlar:
Erkut bey, o zaman komşu çıktık burası da Boyalık Deniz I sitesi diğer adıyla Atilla Polat sitesi peki siz ne taraftasınız.

Sevgilerle

teoman

Melih:
Hepinize merhaba, forumunuza bugün üye oldum. Bende İzmir'de oturduğum için ilk yazımı bu konuya yazmayı uygun gördüm. İzmir'deki tren modelcileri arkadaşlarla tanışmak isterim.

Kendimi kısaca tanıtmak isterim: Elektronik Yük. Mühendisiyim, kendi iş yerimde elektronik devreler ve ürünler imalatı üzerine çalışıyorum İlk model tren setimi 1972 yılında babam Almanya'dan Marklin starter set olarak almıştı, hala orijinal kutusunda duruyor ve hala çalışıyor. Ben de bu sene 6 yaşına basan oğluma ilk Marklin starter setini aldım. Marklin M tipi Analog ve şimdi de C tipi dijital trenlerim var. 30 senedir ilk günkü gibi zevk ile trenlerimi kuruyor ve ailemle paylaşıyorum, yurtışındaki model fuarlarına gidecek kadar bu işi seviyorum.

Tren modelciliğinin yanısıra uzaktan kumandalı model uçak ve sanal havacılık ta hobilerim arasındadır. Uzun süreler İzmir Model Uçak ve Havacılık Klübünde görev aldım.

Görüşmek üzere, herkese saygılar...

Teoman Kardaşlar:
Melih bey selamlar, hoş geldiniz.
İzmir'de trensever modelci arkadaşların atrması sevindirici bir durum. İzmir Model Uçak ve Havacilık Klubündeki bazı arkadaşları tanırım. Erol Malak' la çok iyi dostluğumuz vardır. Klimacı Şükrü, Ufuk, Ceyhan, Haluk, Nurettin Irmak(Aligalip) ve daha birkaç kişi bildiğim görüştüğüm arkadaşlar.
Ben de statik plastik model uçak çalışmaları yapıyorum. Bu yüzden model uçak çalışmalarına yakınım Ancak radyo kontrole girmedim.
Tren modelciliğini de elimden geldiğince yürütmeye çalışıyorum. İzmir'de tren modelcileri olarak çoğalıp biraraya gelebilirsek çok güzel olur. Mesleğiniz gereği de umarım bu sitedeki tüm üyelere  eletronik konusunda yardımınız çok dokunur. İzmir'den diğer arkadaşlarımızın da katılımıyla ortak projeler üretip tren modelciliğinde yararlı çalışmalar yapabiliriz. Şu anda irtibata geçtiğimiz arkadaşlar; Jimmy Cem, Ksk156 Onur. Ben ve sizi de sayarsak 4 kişi olduk. İzmir'de oturan diğer arkadaşlar da katılırlarsa güzel bir topluluk oluştururuz.
Bilgi birikimi ve TCDD' deki işi gereği grubun Koordinatörlüğünü sevgili Jimmy Cem'in yapması bence çok uygun olur.
Bana ulaşabileceğiniz tel:0-532-673 70 50 Ev:247 07 53

Görüşmek dileğiyle, selamlar ,sevgiler

teoman

iceman:
Teoman abi şu an trafiğim yoğun biliyorsun ama en geç İzmir e döndüğümde sana haber veririm.Melih beyde aramıza katılırsa çok seviniriz doğal olarak.Eğitim servisi veya bölge müdürü ile konuşurum daha sonra sizlerle paylaşırım.

Saygılar

Jimmy Cem

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git