Model Trenciler Kulübü > İzmir Grup Çalışmaları

İzmir'de Tren Modelciliği

(1/35) > >>

Teoman Kardaşlar:
Saygıdeğer Trensever modelci arkadaşlar,
Bu gün, İzmir'de tren modelcilerinin biraraya gelmesi adına sevgili Jimmy Cem (iceman) ile bir araya geldik.
Bizim evde yapılan görüşmemizde; tren modelciliğiyle ilgili çok keyifli sohbetler oldu.
İzmir'de bulunan tüm tren modelcilerinin biraraya getirilmesi üzerine de yaptığımız görüşme neticesinde; İzmir'de bulunan arkadaşlarımızın da katılacağı daha geniş kapsamlı bir toplantı yapmamızın çok yararlı olacağı neticesine vardık. Sevgili Cem'in İzmir'de TCDD Bölge Müdürlüğü'nün desteğini alarak modelcilikle ilgili projelerin hayata geçirilmesinde, çalışma yapabileceğimiz bir ortamın oluşmasıyla ilgili  girişimleri olduğunu müjdelemek isterim. 
Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığımız  güzel sohbetli görüşmemizde, koleksiyonumdaki trenleri inceledik. BR 57 üzerinde ne gibi değişiklikler  yapabileceğimizi araştırdık. BR 52'nin temini ile ilgili çareler düşündük.
Sevgili Cem'in, çok sempatik tavırlarıyla aktardığı engin bilgilerinden yararlandım. Kendisine, bu güzel sohbeti oluşturduğundan dolayı çok teşekkür ediyorum.

Saygılar

teoman

ksk156:
Cem bir yer sağlayabilirse bizde ufaktan bir proje başlatabiliriz  ;D

avsalı:
BR 57 yi bukadar erişilmez kılan nedir piyasada mı yok

iceman:
Evet...Roco üretiyordu sanırım başka üreticide görmedim.Ama bildiğim kadarıyla epey uzun bir zamandır sıfır üretimi yok.Kullanılmışı var ancak.Bizim 55000 liklerin aynısı.Roco olunca kıymeti daha da artıyor.Saat te İsviçre ne ise bu da o.Estağfurllah Teoman abi.Extra birşey yapmadım.Samimi arkadaşlara 24 saat kapım açık.O nu 55022 yapalım arkadan 56500 de hazırlarız.Onur ben bayramın 3. veya 4. günü İzmir den ayrılacağım.Olmazsa İzmire döndüğümde bir program ayarlamaya çalışırım.

Saygılar

Jimmy Cem

Teoman Kardaşlar:
Erkut bey, yolunuz İzmir'e düşerse mutlaka beklerim. Ziyaretime gelmeniz beni onurlandırır.

Sevgili Onur, seni de aramızda görmek isteriz. İzmir'deki arkadaşların artık biraraya gelme zamanı geldi de geçiyor bile bir gün okul dönüşü beklerim.Önümüzdeki günlerde toplanıp ortak projeler oluştururuz.

Ömer bey, BR 57 'Roco' ürtimi TCDD buharlısının bir örneği. Şu anda Roco bu modeli üretmiyor. Dolayısıyla piyasada bulunmuyor. Erişilmez diye birşey yok mutlaka benim gibi bu modeli almış çok sayıda tren modelcisi vardır. Kim nerede ne şekilde elinden çıkarır bilinmiyor.

Saygılar

teoman

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git