Genel Konular > Digital Sistemler İle İlgili Konular

Roco 51292 Dijital Başlangıç Seti

<< < (3/3)

uzay:
istanbulda hangi firma yapıyomuş

scivici:
Konu ile ilgili olarak Roco ile yazıştım ve onlar lokomotifi Türkiye'deki servis partneri olan Kara Tren F. T. H. Ltd göndermemi ilettiler. Lokomotif şuan o firmada ve tamir edilip geri gönderilecek.

msu:
Bu sefer yazmamış, ama genelde bu tur sorunlar için Ali Akşin bey Roco yetkili servisi olduğunu ve yapabileceğini  bildiren cevap yazar. Siz de Roco'dan aynı adresi bulmuşsunuz gerçi.

aliaksin:
Merhaba,

Serdar Çivici Bey'in lokomotifi hazır. Kırılan filtre sarımları yerinden söküldü ve yerine Würth Elektronik'in aynı 40 microhenri değerindeki ikili kombine filtresi takıldı. Roco'nun kullandığı filtreler açık kılıf olduğundan darbelere karşı hassastır. Nakliye sırasında koli sertçe atıldığında yerinden kopupkırılabilirler. Würth Elektronik filtreleri kapalı kılıfta olduğundan çok sağlamdırlar ve darbelere dayanabildiği gibi ayrıca da ısınıp yanmazlar. Märklin ve Trix bu filtreleri kullanmaktadır. Bu filtrelerin amacı motordan geri gelebilecek parazit, ters akım vs gibi istenmeyen elektriksel oluşumları süzüp dekoderi korumaktır.

Güle güle kullanması dileği ile.

Ali Aksın
Kara Tren
+905336545599
aliaksin@gmail.com

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git