Markalar, üreticiler > Genel Bilgiler, Kataloglar, Montaj Kılavuzları, Kaynak Dosyalar, Diğer markalar v.b.

1/87 Ölçek DE24000 Üretimi Anketi

<< < (4/4)

MEHMET erdoğan:
Eski tip şafak bey

ismail Hakkı GÖRCÜN:
Eski tip  olsun şafak bey

NaciAklan:


Merhaba Naci Bey

Her türlü hem eski hem de yeni tipte markiz temin edebilme imkanınız olacak, kavga çıkmayacaktır tahminimce :) Yani eski tip isteniyorsa biz sadece eski tip yapalım gibi bir yaklaşımımız yok, her halükarda iki tipte markizi de üreteceğiz. Sadece kabaca da olsa ne tür markizden ne kadar talep olur gibi bir fikir sahibi olmak için bu anketi açtım.

Sizlerden biri olan ben ve Faruk'un, bu kadar emek verdiğimiz bir modelin üretiminde siz değerli arkadaşlarımın önerilerini dikkate almamamız mümkün değil. Birçoğumuzun elinde TCDD modeli olarak genelde gerçek hayattaki Alman, İngiliz, Fransız üretimi TCDD buharlılarının (AC/DC) 1/87 ölçek modelleri mevcut. Bu nedenle bu arkadaşlarımız bunların yanına DE24000 modelini koyduklarında yeni tip, revizyonlu markizin sırıtabileceğini düşünüyor olabilirler -ki haklılar-

Ama bir yandan da güncelde yabancı firmalara ürettirdiğimiz/ürettireceğimiz modellerin güncelde kullanılan vagon modelleri olduğu, bizim de üretim planımızda bulunan öncelikle yük vagonlarının da güncelde kullanılan modellerden oluşacağı düşünüldüğünde, yeni tipte markizli model almak isteyenler de - yine haklı olarak- bu talepte bulunacaklardır. Bu durumda her iki talebe de cevap vermek gibi bir durumumuz olacak. Zaten daha önce belirttiğim gibi, markiz değişimi basit 2 vidayı sökerek 10 sn'de eski/yeni değişimi olarak yapılabiliyor.
[/quote]

Teşekkür ederim Şafak Bey.

mesut kurt:
Merhaba Şafak Bey,

Eski tip ve metal plaketli tercih ederim,

iyi çalışmalar...

O?uz Tosun:
Merhaba Şafak Bey.

Ben de eski tip olanı tercih edeceğim.

Şimdiden çok teşekkürler,iyi çalışmalar.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git