Sevgili kardeşlerim hepinize çok çok teşekkürler ederim.Sağolun.
Mehmet abi nin dediği gibi yer kısıtlaması ,ray planlaması konusunda beni çok zorladı.Başta bu ,salona uygun ince uzun bir kurguydu.Daha sonra uzun süreli kurulu tutabilme düşüncesi ile odama adapte etmek durumunda kaldım.Bu nedenle bazı raylar söküldü.Ayrıca ana plakaları,üzerindeki yapışık balast vs materyalleri dağıtmamaya çalışarak keserek yeni hatlar oluşturmaya çalıştım.Sağ arka tarafa devam eden ,trenin kaybolup gidebileceği kavisli bir hat düşünerek 3. bir ana portatif blok oluşturdum.Bu bilhassa kurguya çok hoş heyecan verici gizemli diyebileceğim bir hava kattı bence.Sonuç olarak ancak bu şekilde odaya adapte edebildim.Ayrıca Teoman hocamın dediği gibi boyama ve renk ahengine çok dikkat ettim.
Teoman hocam çok geniş açı lensim olmadığı için elden geldiğince genel bir çekim daha yapmaya çalıştım.Umarım sizlere daha iyi bir fikir verebilir.
Kemal abi cim manuel sandığın plaktorna motorize oldu biliyorsun.:)Keh Keh.....Onunda fotosunu ekliyorum....
Sevgili Can abi çalışmamı Ferda'nın güzellikler sayfasına layık gördüğün için çok sağol ayrıca.
Esenlikler sevgiler hepinize
Doğan