Model Trenciler Forumu > Üyelerimizin diaromaları, çalışmaları, yapım aşamaları.

Balya- Palamutluk- Ilıca Demiryolu ve Edremit İstasyonu

<< < (2/10) > >>

lokoman:
zaten farklı bir şey yapılsaydı şaşardım. Eminimki onca güzel istasyon yok yere heba edildi durdu. bir çalışma yapsakda bu yok olmaya mahkum istasyonları bulup ortaya çıkarsak ama sanırım oldukça büyük emek ve maliyetli olur diye düşünüyorum ama keşke yapabilsek.

Ferda:
Sürur bey kolay gelsin. Keyifli bir çalışma olacak.

Sevgiler

Ferda

Ali Nedim:
Merhaba;

Surur Bey çalışmanızda kolay gelsin dileklerimi iletiyim. Konu ile ilgili internette çeşitli bilgiler bulunmaktadır.Hattın adı Havran hattı diye geçiyor.

Maalesef ki sizinde belirttiğiniz gibi zarar ediyor diye kapatılmış. Dar hat ( 75 cm) olarak faaliyet göstermiş ama keşke sökülmeyip Balıkesir e birleştirilseydi. Bölgenin ekonomisi ve turizmi için çok faydalı olurdu bence. Neyse inşallah birileri bu hattı tekrar faaliyete geçirir ve bölge insanımız yararlanır.

Sevgi ve saygılarımla.

Ali Nedim ULUS

sururkip:
Tren istasyonunun iki yan duvarı. Bu binanın kapı ve pencereleri( hem ön- arka  hem de yanda ) kapatılarak sıvanmış ama sıva yerleri belli.
Yanıt veren ve mesajı izleyen herkese teşekkür ederim. Haldun abi öneriniz için çok teşekkür ederim. Ben kendim de yapmaya çalışacağım ama tabii ki sizin yaptığınız model çok daha profesyonel olacaktır.


Bir de o eski günlerden bulabildiğim bir hatıra resmi

Ozan Dik:
Sürur bey kolay gelsin.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git