Hepinizin yorumları için teşekkürler. Bu diaromamdaki ufak tefek eksiklikleri de tamamlayıp edindiğim tecrübe ve artık bu işin piri olmuş ustalardan çalacağım fikirler le yolumuza devam edeceğiz artık.
Bir sonraki projem tam bir hat değil enstantene şeklinde parça bir kurgu yapmak ama henüz şekli tasarlanmış değili, boş durmak olmaz değil mi?
Ferda bey 4 ay kısa bir süre gibi görünse de benim gibi bir işe başlayınca bitirene kadar geceleri rüyada dahi o işle uğraşan tez canlı bir insan için uzun bile sayılabilir. Tabi bunun bazı negatif tarafları da var, uykusuz kalmak gibi.
Mertcan kardeşim sana gelince, benim tavsiyem hep ders hep ders diyerek kendini sıkma ve mevcut hobilerine de zaman ayır (tabi ki kararında) ve göreceksinki derslerinde daha da başarılı olacaksın. Ben üniversitede okurken ne kadar çok dersim olsa da hafta sonları dört beş saat muhakkak bisiklete binerdim, bu beni şarj ederdi. Dersten başını kaldırmayıp etrafında olan bitenden habersiz bir kısım arkadaşım 4 sene sonunda mezun olamazken ben elimi kolumu sallaya sallaya mezun oldum.
Bu arada biraz önce ışıklandırma yaptığım yolcu vagonlarını test ettim, karanlıkta harika görünüyorlar doğrusu