Model Trenciler Kulübü > Medyada Model Trenciler Kulübü

MTK çalışmaları TGRT haber kanalında yayınlanacak.

<< < (3/4) > >>

kemalomay:
Gerçekten klübümüz için faydalı bir tanıtım oldu ama biz Çiğdem hanım'a program boyunca altta www.modeltrenciler.com yazarsa iyi olur demiştik , yazmadılar maalesef , daha önce bir TV programında bu yazı vardı ve aynı anda siteye 500 den fazla insan girmişti.

Arkadaşlar , kurguyu beraber yaptık , oynarken de beraber olabiliriz , isteyen her zaman gelebilir.

Güzel yazılarınız için teşekkürler , ben programda bizi bir araya getiren Harun'a teşekkür etmiştim ama onu da yayınlamadılar.

Yaklaşık 30 dakikalık çekim vardı ama yarısı yayınlanmadı.Neyse umarım yakında Hasan Ulutaş dostumuz kurgusunu bitirir bir programa daha çıkar klübümüzü tanıtırız.

Ben ayrıca Çiğdem hanıma Ankarada Ersan dostumuz ve Tufan Sesigürgil ile de güzel çekimler yapabileceğini anlattım , o da bana " İstanbul'u  bitirdikten sonra Ankaraya gideceğim " dedi.

yasin:
ben videolari indirdim ama nasil koyulucaginda bilmiyorum harun abiye yazdim ama faceyede koyamadim ne yazikki artik ya harun abi yada diger abilerim bana yardimci olucaklar
videoyu siteye koymak icin

kemalomay:
Yasin kardeş , siteye video koymak ölüm ne yazık ki , sadece Harun bey beceriyor , ben de normal VHS video ile kayıt yapıp sonra DVD formatına çevirip Harun'a verdim , henüz onu da koymadı , sendeki video daha net olabilir ama bize nasıl ulaştırabilirsin acaba.

yasin:
su sekilde ola bilir msn den yada skype den ola bilir

yasin:
kendim yüklemeye calistim gene beceremedim beceriksizim ben  :(

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git