Model Trenciler Kulübü > Duyurular, kulüp haberleri...

5. Yılımızı Hep Birlikte Kutladık

(1/10) > >>

Harun:
Tüm MTK ailesine iyi geceler,

Bu akşam İzmir, Eskişehir ve Ankara'dan dostlarımızın da katılımıyla 5. yılımıza girişimizi kutladık. Üstelik bu sefer okul dönemi olması sebebiyle çok az eşli katılım olmasına rağmen 40 kişiye yakındık.

Öncelikle böyle bir iş ve okul günü akşamında yaptığımız toplantımıza katılanlara ve özellikle İstanbul dışından zahmet edip gelenlere ayrıca teşekkür ediyoruz.

Ben pek fotoğraf çekmedim. Onun için bir görevlinin çektiği makinamdaki kötü çıkmış tek resmi koyarak yetiniyorum. Eminim Teoman Hoca (güzel yorumlarıyla) ve diğer arkadaşlar çektikleri resimleri paylaşacaklar ve konunun devamını getireceklerdir.

Ben şahsen çok güzel bir akşam geçirdim. Umarım herkes aynı düşüncededir.



Harun

haldunabi:
SEVGİLİ HARUN VE DE ORGANİZASYONU AYARLAYAN EVSASHİPLİÐİ YAPAN FERDA kardeşimiz sayesinde...
hepimiz önyargısız,markasız ve bağımsız bir gece geçirdik.
teoman hocamıızn güzel ifadeleri,şehirler arası olmasına rağmen bu güzel hobiyi paylaşmamızın,bizi burada toplaldığı üzerine idi..
harun kardeşim ise...meslek,yaş,din dil,ırk ayrımı olmadan beraberliğimizi teyid etti ve bu tür kurluşların sıkıntılarının başlarda sıkıntı geçirdiğni ve de sonra,uyamayanların elenerek seçilmiş kişilerin kaldığını ifade etti...
ona şunu eklemek istiyorum. bu ifadesi o kadar doğru ki aramıza yeni katılan arkadaşlarımız  ve kardeşlerimiz de zaten bu seçilmişliği farkediyorlar ve ailemizde bu şekilde büyüyor...
allah kardeşliğimizi. dirliğimizi düzenimizi bozmasın..
DAHA NİCE YILLARIMIZI DA KUTLAYABİLMEK DİLEÐİ İLE.....
haldun bağbakan...
(dip not:harun resim panaroması iyi ama cözünürlüğü düşük...)

Harun:
Haldun abicim merhaba,

Bir noktayı düzelteyim. Yanlış anlaşılmasın, cımbızla laflar çekilip kullanılmasın. Ben seçilmiş gibi bir ifade kullanmadım "bugünlere süzülerek geldik" dedim. İkisi bana göre çok farklı. Her oluşum ilk günlerine göre süzülür koyulaşır, bir kıvama gelir. Demek istediğim buydu. Yoksa muhtemelen bizler de başka oluşumların hayat periyotlarında süzülüp, onların kıvamına ulaşamayız. Seçilmiş olmak başka birşey. Benim kullanmayı sevdiğim bir kelime de değil açıkçası. Bizleri ilgilendiren kendi durumumuzdur ve bu durum da bizi mutlu etmektedir. Başka birşey bizi ilgilendirmez.

Neyse, biz şimdi keyiflenip ilerde bu güzel geceyi hatırlamak için resimleri bekliyoruz.

Sevgiler,

Harun

kuyumaz:
MTK'nin 5. kurulus yili nedeniyle yapilan kutlamaya katilamamis olmanin eksikligi ile, tum uyelerimizin 5. yilini kutlar, kurulusu sagliyan ve bugunlere gelmesinde emegi olan herkese tesekkur eder, bu guzel birlikteligin ve paylasimin devamini dilerim. Nice 5 yillara.

Kadir  Uyumaz

Kahraman:
Yemek organizasyonunda emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Kusursuz çok güzel bir gün geçirdim. Nice 5. senelere. Katılan-Katılamayan herkese teşekkürler. Özellkle yer seçimi ve organizasyonundan dolayı Ferda abiye.. Çok teşekkürler...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git