Model Trenciler Forumu > Ferdi Vefa

Fulyapark taşınıyor

(1/8) > >>

fvefa:
İki ucu sonlu kurgu sıkıntı verdi. Şöyle karşısına geçip kahveni alıp gidişleri izleyemiyorsunuz. Bende bir şekilde Fulyapark'ı merkez tutup etrafına bir döngü kurmaya karar verdim.
Yine Bauhaus :) Dejavu Mart 2009 :)





Sukontrası bulamadım. Zemin 8 mm. MDF üstü 2mm. mantar. Ebad 300 X 120



fvefa:
Fulyapark sistemini aynen kullanıp etrafında bir döngü olsun istedim ama sığmadı. Şu an son sistemi sökmekle meşgul olduğum için herhangi birşeye karar veremedim.
Kurgu yapmakta olan Kemal diye birimi var ????? Ben bir tek Kemal Omay'ı tanıyorum ama o rafçı bildiğim kadarıyla.
 

kemalomay:
Ferdicim hayırlı olsun kardeşim,ama benle dalga geçicene acelen yüzünden kavak kontra yerine MDF kullandığın için Nedim seni nasıl yiyecek bence biraz bunu düşün canım.
Okan haklı olabilir , kaplumbağa ile tavşan yarışı masalını hatırla.
Bitirde oynayalım.Öptüm.
İmza : rafçı.....

İlyas Şıklar:
Ferdi bey kolaylıklar diliyorum. Ben de bu yaz dönen kurguyu söküp, daha fazla hat döşeyerek git gel kurguya dönecektim. Ama "karşısına geçip kahveni alıp gidişleri izleyemiyorsunuz" kısmını okuyunca ikileme düştüm. Hele bakalım biraz daha düşünelim... Bu arada umarım Nedim Bey'e karşı güçlü bir savunma mekanizması (!) kurmuşsunuzdur. Tekrar kolay gelsin... Saygılar... İlyas Şıklar

fvefa:
MDF kullanmak zorunda kaldım çünkü Bauhaus'da Sukontrası yoktu ve uzun bir zaman gelmeyecek dediler. Yoksa MDF kabarma sıkıntısını biliyorum. E bende gitmişken alıyım napiyim dedim. Yani mecburiyetten. Zaten artık balast kullanmayacağım. Bakalım mantarı masaya tutkalladım. İnşallah kabarma yada başka sorun olmaz.
İlyas bey, ikileme düşmeyin ve kurgunuza illa "continious run" yapabilecek bir hat koyun. Sizdede bildiğim kadarıyla banliyo trenleri bulunuyor. Bunların zevki sette dolaşmaları. İleri geri hiç tat vermiyorlar. Yoksa kesit şeklindeki kurgular çok daha gerçekçi oluyolar ama dediğim gibi yak ışıkları geç karşısına olmuyor.
Kemal, Okan'ın bahsettiği Kemal senmiydin. :) Kusura bakma özür dilerim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git