Okan Bey,
Yanıtınız ve eklediğiniz ses dekoderleriyle ilgili ayrıntılı bilgi sayfası için teşekkür ediyorum. Yanlışım yoksa bahsettiğiniz ESU, Uhlenbrock, MRC, Tsunami, MTH dekoderleri piyasada en sık kullanılan ve bulunması en kolay olan dekoderler arasında? Konuya bu açıdan bakınca (kaldı ki Nautilus'taki kurguyu çalıştırabilmişse benim herhangi bir amatör kurgumu çok rahat döndürebilir diye düşünüyorum), kalitesi ve ikinci el fiyatının uygunluğu düşünüldüğünde benim için ideal bir seçenek gibi görünüyor. Parmak kasları için de bir stres topu edinmem gerekecek sanırım
Harun Bey'in başını yakın zamanda kulüp çatısı altında ağrıtacak gibi görünüyorum zaten hem mevcut lokom için hem de dükkandaki güzelliklere hayran hayran bakabilmek için
Proses'e en son gittiğimde MTH'nin ve yanlışım yoksa Liliput'un muhteşem buharlı lokolarına bakarak kısa bir bilinç kaybı yaşamıştım, beni dükkandan zor çıkarmıştı arkadaşlarım
O esnada Harun Bey'in gözlüklerinin üzerinden bana "Al bi deli daha işte" dercesine bakışını hiç unutamıyorum
(Bunların hepsi şaka tabi)
Günlerdir forumda açılmış konuları okumaya çalışıyorum fırsat buldukça, çok şey öğrendim; ama sanırım edindiğim en faydalı bilgi bu işte sabrın ne denli önemli olduğu. Kurgu ister büyük ister küçük olsun, hiçkimse başlarken %100 hazır olamıyor; yavaş yavaş ve eldeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek bir şeyler üretmek en keyiflisi. Bu yüzden ben de acele etmeden, sizlerin bilgilerinden faydalanarak küçük küçük bir şeyler yapmaya çalışacağım.
Zamanınız ve paylaştığınız bilgiler için teşekkür ediyorum. Forumda konuları gezdikçe fark ediyorum ki burada gerçekten önemli sanatkarlar var. Herkesin ellerine sağlık...
Harun Bey kısmetse yakında görüşmek üzere...