* Gördüğünüz gibi saha çizgilerini çekmeye başladım.. Özellikle sarıyı seçtim, belirgin dursun ve gerçek futbol sahasından birazcık ayrı olsun diye. Bence sırıtmadı da..
*
* Sahanın orta yuvarlağını, lehim pastası kutusunun, kapağını kullanarak yaptık. Etrafından fırçayla dönerek... Oda sorunsuz oldu gibi.
* Bu arada bina iç detaylarını atlamadan tamamlamak istedim. WC levhası ve soyunma odaları levhaları da tamamlanıp yerlerine asıldı. (Printerımda bir ağrıza var, fotoğraf yazıcı printer olmasına rağmen sadece siyah beyaz çıktı veriyor. O yüzden sigara içilmez, cezası... levhalarını daha asamadım. Onlarda aklımda..)
* Genel görünüş..
* Bu arada tribünleri tekliye çevirdim. Dikkatinizi çekmiştir. 1 detay daha.. Sn İhsan Abimin söylediği, deforme işlemi vardı. Saha zemininde, mücadelenin ve topa kaymanın çok olabileceği bölgelerde, biraz deformasyon yapmaya çalıştım. Bu konuda ekstradan şuda olsa ii olurdu diyen varsa eklesin lütfen..)
* Deformeler bu kuşbakışında daha net belli oluyor.
* Bu fotoğrafta, expansion yaptığım görülecektir. Alanı biraz daha büyüttüm. Ana bina içindeki, Kantinimsi odayı sadece "Müdüriyet" olarak değiştirdim. Yelekleri veren ve kaayıtları tutan.. Yeni eklenen kısımda ki 3 yeni kısım var. Birine altıgen yada sekizgen bir büfe, birine heykel, sonuncusuna ise henüz karar veremedim. Fikirlere gene açığım. İhsan Abimizin, duvara çiş yapan çocuk profili, kavga eden futbolcular, içki içen kaleci ve sigara içen oyuncular... Hepsi Hepsi aklımda... Elden geldiğince ve param yettiğince diyeyim sizler anlayın
* Bu son resimde, dikkatinizi çekecektir. Işıklandırma konusunda biraz kararsızdım. Bu tarz stadyum tipi bir ışıklandırma yapim dedim. Önce kulesini yaptık, sonrada 4 spotlu üst kısmını. kule ve üst kısım arasına, minik bir rulman koyup, dönmesini sağlayabilirim. Yada fix, halı saha mantığı, Tel çerçevenin, üstüne tekli, spotlar koyup sahanın etrafını dönebilirim. Her iki durumdada elektrik teribatını nasıl saklayacağım konusunda hiç bir bilgim yok.
Bir sonraki aşamada, ışıklandırma, yeni eklenecek binalar, param olursa figürleme ve detaylandırma sizlerle olacak.. Görüşmek dileğiyle.. Bütünnnn Eleştrilerinizi lütfen bekliyorum.
Saygılarımla
Emre PAK