Genel Konular > Digital Sistemler İle İlgili Konular

DCC Decoder hakkında genel bilgi

<< < (8/9) > >>

kemalomay:
Alper kardeşim , eğer son 10 yıl içinde üretilmiş bir marklin trenin varsa %99 ihtimalle dijitaldir , burada okuduğun işlemleri yapmak zorunda kalmadan çok daha kolay kurulum yapar ve oynarsın , marklin artık tüm lokolarını orijinal olarak dijital üretiyor.

Kendine bir start set alırsan hem her şey içinde ve hazır olur , hem de ucuza mal olur.

Alper Garan:
Kemal Bey,
10 yılı geçmemiş olabilirler diye düşünüyoum. Umarım bir Cumartesi kulüp bululmanıza gelip elimdekileri sizinle paylaşmak ve görüşlerini alamk istiyorum öyle çok daha kolay olacaktır. Hem gerekli elektirk sistemi hem de bakımları ile ilgili tzvsiyelerine ihtiyacımç olacak. Geçen hafta gelmek istiyordum ama çalışmam gerektiği için yapamadım :/

Tekin Aşkun:
Kemal Omay ve Koray Cenan bey kardeşlerim. 15 ağustos 2013 de yazdığım yardım çağrısına hemen cevap vermişsiniz.Ancak ben bu yazıyı şimdi gördüm (internet özürlüyüm.Yaşım icabı herhalde) ve kimse yardımıma gelmedi diye küsmüştüm.Haksızlık etmişim. İlginize çok teşekkür ederim.Yere düşen lokonun motora giden bir kablosu temassızlık yapıyormuş.Lehimlenmesi gerekiyordu.kendim lehimlemeye korktum. Bir elektronikçiye lehimlettim. Şimdi iyi ancak ön sağ tamponu kırık.Şimdi daha dikkat ediyorum ama iş işten geçti.

koraycenan:
Gecmis olsun sorun cozulduyse ne mutlu size. Cogu zaman baglanti lehimleri kopabiliyor ozellikle siddetli darbelerde yada acip kapatirken. Gec cevap hic sorun degil her zaman yardima haziriz. Bol trenli gunler dilerim.

nsentuna:
Harun Bey Merhabalar
gercekten cok güzel bilgiler vermissiniz, elinize saglık, benim burada bir sorum olacak, ben raylara veri gonderimi konusu ile ilgileniyorum. kendi hazırladıgım bir micro işlemci ile kodlama yaparak bu komutları sinyallere donusturup raylara gonderme ve yine kendi yazacagım bir arayüz ile bu kontrolleri yapmak istiyorum. bu konuda daha detaylı teknik dokumanı nerelerden bulabilirim acaba? özellikle de digital sinyaller altitute modulasyon devreyeleri ile nasıl DC kaynak üzerine bindirip raylara iletebilirim bu konuda hazır devreye ve modul buluna bilir mi?

bu konuda oneri ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.

saygılarımla

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git