Gönderen Konu: Selamlar.. Artık başlıyorum :)  (Okunma sayısı 3910 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OğuzS

• Kulüp Üyesi
  • Forum Üyesi
Selamlar.. Artık başlıyorum :)
« : Ağustos 16, 2008, 13:59:16 »
Herkese selamlar,

Uzun zamandır işlerim sebebiyle görüşemiyorduk... artık geçen yıl malzemelerini aldığım fakat bir türlü uzerinde duracak vakit ayıtamadığım diaromama "sizlerinde yardımıyla"  başlamak istiyorum...

Öncelikle Harun abiciğim... önceden kullandığım kullanıcı ve şifremi hatırlayamadığımdan tekrar oluşturdum... Umarım kızmamışsınızdır. Bu vesileyle MTK üyesi olduğumu sanırım üyeliğime eklemek gerekecek... Bir ara fırsat bulursanız rica edeceğim...

bugün önceden sevgili uğur tarafından planı oluşturulan fakat gözümde birtürlü planını canlandıramadığım diaromam konusunda yardımlarınıza ihtiyaç duyuyorum...

yer kısıtı sebebiyle 170x110 luk bir platformda bu işi yapmanın ne kadar zor olduğunu bir kere daha anlamış bulunmaktayım... becerebilirsem resimler ekleyerek sizlerin fikirlerini rica edeceğim...

şimdiden öncelikle sevgil iharun abiye, uğurcuğuma, nedim abime haldun abime selamlarımı iletiyorum...

tekrar aranızda olmak güzel... kısmet olursa haftaya kadıköyde ziyaretinize geleceğim...
bu arada öğretici dvdden umarım kalmıştır :) bu aralar çok ihtiyacım olacak...

sevgiler
Oğuz S.

en zorlayacak kısmı ise burası :(

« Son Düzenleme: Ağustos 16, 2008, 14:58:38 Gönderen: Harun »

Çevrimdışı Ferda

• Ferda Genç
  • Kurul Üyesi
  • Forum Üyesi
  • Yer: ?stanbul
Ynt: Selamlar.. Artık başlıyorum :)
« Yanıtla #1 : Ağustos 17, 2008, 15:56:56 »
Oğuz Bey öncelikle tekrar hoşgeldiniz ve kolay gelsin.Benim kurgunuzda aklıma takılan nokta tünelin giriş ve çıkışının hemen üstlerinden geçen yolların nasıl şekilleneceği.Bu yolları tünel ağızlarından biraz daha uzaklaştırma imkanı yokmu.Kolay gelsin.
Saygılar
Ferda...

İYİ YAPILMIŞ BİR İŞİN ÖDÜLÜ, ONU YAPMIŞ OLMAKTIR.

Çevrimdışı serkan kaçar

• Serkan Kaçar
  • Kulüp Üyesi
  • Forum Üyesi
  • Yer: yak?nda maltepe
  • bende varım
Ynt: Selamlar.. Artık Başlıyorum :)
« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2008, 00:12:32 »
oguz bey merhaba

aramıza hoş geldiniz 

paşa
Serkan kacar yaşlanarak degil, yaşayarak tecrube kazanilir. Zaman insanlari degil,armutlari olgunlastirir.

Çevrimdışı MEHMET erdoğan

• MEHMET erdoğan
  • Kulüp Üyesi
  • Forum Üyesi
  • Yer: erzurum
  • Mehmet erdoğan
« Yanıtla #3 : Ağustos 18, 2008, 00:36:51 »
oğuz bey hoş geldiniz şimdiden kolay gelsin.

Çevrimdışı OğuzS

• Kulüp Üyesi
  • Forum Üyesi
« Yanıtla #4 : Ağustos 18, 2008, 20:31:04 »
hepinize teşekkür ediyorum... bu sefer hakkaten kararlıyım :)

Ferda abicim,

görüşlerin için teşekkür ederim. Aslında süper bir konuya değinmişsin... bizde dün akşam eşimle oraya nasıl yol çıkarabileceğimizi düşünmüştük... aslında hala da düşünüyoruz :) diromada biraz daha ilerledik.. en azından tüneli kapatabildik... sanırım resimde digital kumandanın bulunduğu yerden bir yok çıkarabiliriz.. ya da araç yolu değilde dağımsı bölgeden sadece yayaların kullanabileceği bir merdiven tasarlayabiliriz... aslında çok aklım ermiyor.. zorlanmıyorum desem yalan olur...

bu arada yollarım konusunda da fikirlerinizi rica ederim... yolları şimdilik sprey boyayla siyaha boyadım astar görevi görmesi için... hafif fümeye çevirerek beya şeritler çizmyi düşünüyorum...umarım beyaz bir cd kalemi bulabilirim.

Sevgi ve saygılarımla...

[/URL][/img]

[/URL][/img]

[/URL][/img]

[/URL][/img]

devamı gelecek...

Çevrimdışı OğuzS

• Kulüp Üyesi
  • Forum Üyesi
« Yanıtla #5 : Ağustos 20, 2008, 21:33:10 »
teşekkür ederim.. buarada insert ettiğim resimler sanırım görünmüyor... ve sanırım bu konunun yeri burası değil :) Genel konulara taşıyacağım.. hedefim de üyelerimizin diaroma çalışmalarında bir yer kapmak :)

Harun abi selamlar,

Kulüp üyesi olduğum halde profilimde üye ogom görünmüyor. bilgilerinize sunarım.

Teşekkürler
Oğuz S.