Markalar, üreticiler > Rivarossi

Rivarossi HR2017 ( BR58 ) ve ESU Loksound 52499

<< < (2/2)

Okan:
Bugün dikkatimi çekti, uzun zamandır bakmamışım, ESU Rivarossi BR 58 için 51270 kodu ile bir dekoder çıkarmış.

Biliyorsunuz ESU dekoderler fabrika çıkışı olarak sesler yüklü olarak alınabiliyor, dekoderinizi başka bir lokomotife takarsanız da o lokomotife uygun sesi ESU sitesinden indirerek lokomotife/yani dekodere yükleyebiliyorsunuz.

Ben geçen sene yaptığım işlemde Rivarossi BR58 takılabilecek o dönemde tek 21pin ESU dekoderi olan 52499 takmış, ses olarak da uygun olabilecek bir buharlı sesi yüklemiştim, artık kendi dekoderime 51270 ses dosyasını indirerek ESU'nun Rivarossi BR58 için hazırladığı ses dosyasını yükleyebilirim. ESU, BR58i için Rivarossi için mounting kit ile(21/8) ve Gützold için yapmış.

Bu arada diğer Rivarossi BR58 sahipleri, ESU'nun Türkiye distributorü Proses Elektronik  ;)
Ürün kodu ESU 51270   http://www.esu.eu/en/downloads/sounds/generation-3/loksound-v35/steam/

Benim gibi başka dekoder takmış ses değiştirmek isteyenler için Lok Programmer cihazı da Proses Elektronik'te kullanılabilir. Bir ufak hatırlatma 15.3.9 tarihinde ESU Lokprogrammer yeni versiyon 2.7.4 çıkmış, onu yüklemek iyi olur.

sedat nişancı:
  Okan Bey selamlar, Rivarossi BR58 in parçalarının prospektüsünü taratarak yollamanız mümkünmü acaba? Motordan tahrik alan en arka dişlili tekerin kod numarası falan varmıdır? Galiba bir aşınma söz konusu.Teşekkürler

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git