Proses Elektronik'den Haberler > MRC (Model Rectifier)

MRC'den Gelen Dekoder, Sesli Dekoder ve Sadece Ses Dekoderleri

<< < (2/4) > >>

Harun:
Şafakcım selam,

Valla haklısın ama bu kadar çok parçaya bölününce arada atladığım çok oluyor. Bugün de hastaydım evden çıkamadım, zaten 2-3 gündür de hep dışarılardaydım.

Kartlarınız hazır, bu hafta başında geldi, yarın gönderiyoruz.

Selamlar,

Harun

Şafak Aktaş:
Harun abi

Öncelikle geçmiş olsun, çabucak iyileşmeni diliyorum. Kartları gönderdiğinde bana haber verirsen, gidip kargo firmasının şubesinden teslim alabilirim.
Dekoderlerle ilgili ön bilgi olarak internette biraz bakındım. Genel olarak MRC dekoderlerinin kullanıcıları fazlasıyla tatmin ettiğini ve fiyat/kalite olarak çok başarılı bulunduğunu, DCC pazarındaki tüm kumanda ve cihazlarla sorunsuz kullanılabildiğini gördüm. Zaten 1 ESU LokSound = 2 MRC Sesli Dekoder olduğu için, bu dekoderlere talebin fazlaca olacağını tahmin ediyorum. Hele ki, Amerika fiyatı + KDV gibi bir rakam açıkçası beni oldukça memnun etti.
Dekoderler geldiğinde, 1 adet sessiz 1651 dekoder ve 1 adet 1636 sesli dekoder sipariş edeceğim.

cenk:
Harun ağabey
denemenin sonucu bekliyorum sabırsızlıkla bu arada daha genç göründüğümü umduğum bir resim koydum bu sınıfı geçmezse arşivi karıştırıp okul yıllarından bir şey bulacağım artık  :D

msu:
Harun Bey:

Bu sadece ses dekoderlerinin kullanımı nasıl acaba? Sadece 2 kablo ile kolay montaj filan demiş ama bu kablolar nereye monte ediliyor acaba? Bir fikriniz var mı?


Harun:

--- Alıntı yapılan: msu - Mart 21, 2008, 15:38:53 ---Harun Bey:

Bu sadece ses dekoderlerinin kullanımı nasıl acaba? Sadece 2 kablo ile kolay montaj filan demiş ama bu kablolar nereye monte ediliyor acaba? Bir fikriniz var mı?

--- Alıntı sonu ---

Serdar selam,

Aslında dekoderin altına yanlış kullanım kılavuzunu koymuşum şimdi düzelttim. Tekrar bir bak istersen.



Evet sadece 2 kaboloyu raydan gelen elektriğe bağlaman ve hem lokodaki sessiz dekoderi hem de yeni takacağın bu dekoderi aynı loko adresine proglaman yeterli.

Bu dekoderlerde 28 fonsiyon var. Ayrıca bu dekoderi loko yerine bir vagona da koyabilirsin. Tabi vagonun tekerleklerini de raylardan elektrik alacak şekilde ayarlaman gerekiyor.

Selamlar,

Harun

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git