Envercim,
Çok sağol, Nedim beyin abuk bir şekilde kocaman koyduğu resimleri küçültmüşsün.
Yalnız gezinin tümü ile ilgili, Nedim beyin spekülatif unsurlar da içeren programına itirazım var.
1. Bir kere sabah kaçta kalkılacak, evden çıkmadan tuvalete gidilecek mi, sonraya mı bırakılacak bunlar yazılmamış.
2. Yerel saatler yazılmış. Ama aynı anda İstanbul MTK merkezimizde saat kaç o belirtilmemiş.
3. Nurnberg'deki ilk kahvaltıyı kim ödüyor?
4. Meridien Otel niye belirtiliyor? Hava atma durumu mu var? Adına bakmayın hergün önünden geçiyordum. Bildiğiniz Meridien değil. Ben 1 kere bile kalmadım.
5. Cumartesi günü dükkanlara falan gidilmiyor. Kurucu olarak Hamburg'a gitmelerine izin vermiş olsam da (biliyorsunuz bu izin şart) dükkan gezmeleri için izin vermedim.
6. Bir kere Cumartesi günü saat 11:00 de Nedim beyi fuarda Amerikalı (trenci değil, dolayısı ile dandik olmama ihtimali var) bir firmanın Ermeni sahibi ile olan toplantımda yanımda götürüyorum. Bu konu çok ilginçtir bilahere nedenini açıklayacağım. Yani öyle keşif falan yok. Fuardan direkt eve, alışveriş yasak. Burası ticari bir kulüp.
7. Alışveriş yok ama üyelerimizi bir çok tren firmasının genel müdürleri, ve mesela Hornby Italya'nın güzel ve çok sempatik ihracat müdürü Annamaria ile tanıştıracağım. Bunlar için ekstra bir ödeme gerekmemektedir.
8. Pazar günü akşam yemeği benim davetim değildir. Kulübün örtülü ödeneğinden karşılanacaktır.
9. Belirtilmeyen hususlardan biri de saat 23:00 den sonra Nurnberg'in gece hayatına akışın nasıl olacağıdır. Bununla ilgili programı da bilahere yazacağım.
10. Pazartesi dönmeden önce sabah kahvaltısında üyelerimizin standarda gördükleri ve kodlarını not aldıkları ürünleri bir sipariş formu olarak bana vermeleri gerekiyor. Buradan çıkacak sonuca göre kahvaltı Proses tarafından karşılanabilir.
11. Nurnberg gezisine katılan üyelerimizin daha sonra üyelikten ayrılmamaları için birer taahhütname alınacaktır.
Şimdilik bu kadar,
Selamlar,
Harun