Proses Elektronik'den Haberler > Roco

Roco Yeni Siparişler (DIGITAL ve SESLİ Kasım sonuna doğru gelecekler)

<< < (2/4) > >>

İlyas Şıklar:
Aman aman Harun Bey bunlar ne böyle... Sizi de Roco'cu yaptık galiba...  ;D ;D ;D. Efendim gelelim siparişlere: Önceikle ben listede yer alan 63061 - Lyntog Diesel Driving Trailer den 1 adet, sizin listenizde olmayan
HO 63766 Elektrolokomotive 1043 007-2'den  1 adet rica etmekteyim. Fotosunu da ekleyeyim de başka isteyen de olur belki... İyi çalışmalar dileklerimle... İlyas Şıklar

Mr.Burak:
bu sayfadaki bütün trenler digital mi ?sipariş dışı getirtmeyi düşünüyomusunuz?getirirseniz peşin fiyatına taksitle satabilirmisiniz ??

Harun:

--- Alıntı yapılan: kamuran25 - Kasım 17, 2007, 17:35:53 ---bu sayfadaki bütün trenler digital mi ?sipariş dışı getirtmeyi düşünüyomusunuz?getirirseniz peşin fiyatına taksitle satabilirmisiniz ??

--- Alıntı sonu ---

Kamuran merhaba,

1. Digital olanların zaten açıklamalarının yanında Digital ve Sesli olduğu belirtilmiştir. Belirtilmeyenlar digitale hazırdır ama digital değildir. Bir dekoder takarak digital hale getirilir.

2. Roco'ları firma ile istediğimiz fiyat anlaşmasını yapamadığımız için sipariş dışı getirmeyi düşünmüyoruz.

3. Peşin fiyatımız diye birşey yok. Fiyatlarımız zaten peşin. Ancak gördüğün indirimli fiyatlarımız Model Trenciler Kulübü üyelerine uyguladığımız özel fiyatlar.

Taksit konusuna gelince;

Üyelerimize hangi bankanın kartı olduğuna bağlı olarak (İş, Yapı Kredi ve Garanti) normal Liste Fiyatından indirim yapmadan 6-10 ay arası taksit yapabiliyoruz. Yani indirim yerine uzun taksit kullandırabiliyoruz.

Selamlar,

Harun

Mr.Burak:
cevaplarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

ceyhan:
         
               Merhabalar Harun bey.Yeni vereceğiniz ROCO siparişinize.  62220 - Steam Locomotive BR 57 of the DB. Bir adet benim için eklerseniz sevinirim.  Selamlar.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git