Satıcının tüm ürünleri içinde problem olan var mı bilmiyorum. ama şu ana kadar kendisinden aldığım ürünlerde, yanıltıcı bir durumla karşılaşmadım ( ince eleyip sık dokuduğumdan herhalde).Sıfırsa sıfır, eksikse eksik olan ürünlerini de aldım, ama bilerek. Sağolsun bazı ürünlerini satışa çıkarmadan, bana önermiştir. bunu kaçırma çok iyi, ya da bu ürün vasat başka ürün istersen ,getirtebilir gibi güzel teklifleri olmuştur. Açıklamayı okuduysanız, ürünü beğenmeme durumunda geri alabileceğini belirtmiştir. Mesela Bachman diesel lokomotif 86 ytl' ye sıfır (dcc ready) olarak satılmıştır, piko Br84 sıfır 155 ytl' ye satılmıştır. Her ikisinde de başka alışlarım olduğu için çok ısrar etmesine rağmen alamamıştım.Hala içim cız eder alamadığım için. Bu ürün için teklif yapmadı, çünkü bu dönem alış yapmayacağımı söyledim, isterseniz benim adımı verirseniz, size yardımcı olabilir.
(Not : burada tabii ki de siz soru sorabilirsiniz, ama ismimi verirseniz, daha detaylı yardımcı olur kendisi inanın bana).
Serhat Papila